Vacature Operatieassistent

Operatieassistent in Gouda

Operatieassistent, OK/Anesthesiologie

Medisch ondersteunend

Bij ons op de OK vind je het nog: interesse in wie jij bent, ook buiten de OK. We zijn dan ook een hecht en sociaal team. Onze gezamenlijke koffiekamer zegt het al: iedereen bij ons is makkelijk benaderbaar. Collegialiteit én een goed gevoel voor humor gaan bij ons hand in hand.

Tegelijkertijd focussen we sterk op kwaliteit en zijn we als team voortdurend bezig met de ontwikkelingen hierin. En omdat we als OK-afdeling ambitie stimuleren, is er ruimte voor jou om je kennis te verbreden en projecten te doen.

Dit ga je doen

Samen met zo'n 45 operatieassistenten werk je op een modern OK complex dat bestaat uit acht operatiekamers en een behandelkamer. Er komt van alles voorbij: hoog-, midden- en laagcomplexe operaties van vrijwel alle specialismen. Je werkt nauw samen met een team van medisch specialisten en anesthesie medewerkers.

Je neemt je verantwoordelijkheden voor het instrumenteren en voor omloopwerkzaamheden. In samenwerking met de specialist draag je bij aan de continuïteit van het OK-programma, waarbij de patiënt centraal staat. Je bewaakt de voortgang van het operatieprogramma en de steriliteit. Je houdt nauwkeurig de rapportage en verslaglegging met betrekking tot patiëntgegevens en materialen en middelen bij. Daarnaast breng je jouw kennis en ervaring over op je toekomstige collega's: het begeleiden van leerlingen en stagiaires is ook een belangrijk onderdeel van je dagelijks werk.

Dit breng je mee

We vinden het vanzelfsprekend dat je in het bezit bent van een CZO diploma tot operatieassistent. Een goed gevoel voor het technische karakter van het vak en nauwkeurigheid vinden we belangrijke eigenschappen. Bij werken op onze OK horen ook bereikbaarheidsdiensten in de nachten en weekenden. Je begrijpt dat dit erbij hoort. Je bent een flexibele aanpakker met oog voor het team en je kunt goed samenwerken.

De OK en het GHZ zijn niet alleen bezig met de zorg van vandaag, maar ook met die van morgen. Wellicht breng je goede ideeën mee vanuit een ander ziekenhuis? Jij als onze nieuwe collega houdt ervan mee te denken en ziet in nieuwe ontwikkelingen en technieken alleen maar kansen. Naast je optimisme breng je ook een dosis enthousiasme en energie mee. We vragen een Verklaring Omtrent Gedrag.

Bij ons krijg je

 • Een warm welkom en voldoende tijd om er helemaal in te komen;
 • Gezellige collega's, we kennen elkaar goed en werken graag samen;
 • Een ongedwongen sfeer en een modern OK-complex met daglicht;
 • Ruimte om mee te denken in projecten en persoonlijk stappen te zetten;
 • Goede bereikbaarheid: op loopafstand van de trein en bus en vlakbij de A12/A20;
 • Een dienstverband afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden;
 • Een goede uitslaapregeling bij bereikbaarheidsdiensten;
 • 24 - 36 uur;
 • Direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Salariëring conform Cao Ziekenhuizen FWG 55 op basis van opleiding en ervaring;
 • 8,33 % vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering;
 • Volop de kans om je verder te ontwikkelen. Zo hebben we eigen loopbaanadviseurs en kun je kiezen uit een heel ruim aanbod (online) trainingen van ons eigen opleidingsinstituut.

Werken bij het GHZ

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat 't klopt.

Wil je eerst de sfeer zelf eens komen proeven? Kom gerust een keer langs, de koffie staat voor je klaar! Ook een dag meelopen is mogelijk.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met , , op alle dagen bereikbaar behalve op maandagen.

Je betekent wat voor een ander. En jij voor ons

Wij maken altijd tijd voor je!

Denk je dat iets beter kan? We horen het graag

Op sporten en diverse verzekeringen

We werken je goed in, je voelt je snel thuis bij ons

Bij ons kun je extra vrije dagen kopen

Te volgen bij ons eigen opleidingsinstituut

Ongedwongen netwerken en kennis delenFunctie:operatieassistent
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groene Hart Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Operatieassistent Groene Hart Ziekenhuis 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures