Vacature Optiekmedewerker

Optiekmedewerker in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Recente posts


Parttime: in overleg te bepalen, bij voorkeur 2 tot 4 dagen per week (bij voorkeur dinsdag en zaterdag, maar kan in overleg)

Wie zijn wij:

Sinds 52 jaar is Grit Optiek Nieuwerkerk gevestigd in de wijk Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Bij ons verenigen we mode, vakmanschap en oogzorg onder één dak. Wij gaan verder dan het leveren en adviseren van hulpmiddelen. Ons uitgangspunt is de gezondheid van de ogen van de klant. Bij ons draait het om klantgerichtheid, kwaliteit en innovatie.

Wie zoeken wij:

Iemand met interesse in mode, handig, secuur, leergierig en bij voorkeur een achtergrond in de optiek of bezig met een opleiding in deze richting. Die zich goed kan manifesteren op een relatief klein oppervlak in onze knusse winkel. Je begeleidt, informeert en adviseert klanten, je bent het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. Je draagt bij aan de klantenadministratie, voorraadbeheer en je vind het interessant om kleine werkplaatstechnieken te leren.

Heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed, ben je klantgericht, betrokken en kan oplossend denken dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden:

Een uitdagende baan binnen een kleine organisatie met een prettige werkomgeving. Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, gezelligheid en afwisselend werk in een dorp met geregeld de drukte van de stad.

Openminded
Vriendelijk
Stressbestendig
Dienstverlenend en patiëntgerichte instelling
Sociale vaardigheden, zoals tact en empathisch vermogen
Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
Ervaring in de gezondheidszorg of optiek is een pré
Taalvaardigheid vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels

Spreekt onze vacature je aan en wil je meer over ons weten kijk dan op www.gritoptieknieuwerkerk.nl . Voor specifieke vragen over de functie of voor je sollicitatie neem dan contact op met Astrid Snijder, of stuur ons een e-mail.

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan
Functie:optiekmedewerker
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eyes Design hodn Grit Optiek Nieuwerkerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Optiekmedewerker Eyes Design hodn Grit Optiek Nieuwerkerk 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures