Vacature Partsmanager

Partsmanager in Gouda

Partsmanager

Partsmanager bij Van Mossel Vans & Trucks

Wij zijn de Mercedes-Benz bedrijfswagendealer met 5 vestigingen in de regio's Groot-Rotterdam, Dordrecht en Gouda.
Al 65 jaar bedienen wij bedrijven op het gebied van mobiliteit en streven wij naar een optimaal serviceniveau.

Bij Van Mossel Mercedes-Benz Vans & Trucks blijven we ons ontwikkelen en gaan wij dagelijks de uitdaging aan om de klant de beste ervaring te geven.

Wil jij samen met ons blijven groeien en ga jij samen met ons de uitdaging aan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als partsmanager ben jij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces binnen het magazijn op de Van Mossel Vans & Trucks vestigingen. Het hoofdkantoor zit in Bergschenhoek en daarnaast bevind jij je ook regelmatig in Dordrecht, Rotterdam Charlois, Rotterdam Spaanse Polder en Moordrecht. Jouw medewerkers zitten op alle vestigingen. Van het inkoopbeleid, het selecteren van leveranciers, de verkoop van onderdelen tot aan het reclameren van manco's en defecten. Dat is waar jij zorg voor draagt. Het is van belang dat je nauw samenwerkt met de servicemanagers van de andere Vans & trucks vestigingen zodat je een zo goed mogelijke dienstverlening in de werkplaats tot stand kunt brengen én natuurlijk voor onze klanten. Daarnaast geef je leiding aan de magazijnchefs, de magazijnmedewerkers en de afdeling Partspro (online onderdelen bestellen). Jij weet aan welke knoppen je moet draaien om de partsafdeling op rolletjes te laten lopen en hoe je jouw medewerkers motiveert om de resultaten te behalen. Met deze afdeling van het magazijn lever je niet alleen de onderdelen tegen gunstige condities, maar ben je vooral een partner voor onze klanten intern en extern. Daarnaast houd je je bezig met o.a.:

 • Het zorg dragen voor de uitvoering van het beleid binnen de organisatie op het gebied van personeel, financiën en marketing;
 • binnen de gestelde budgetten realiseren van de aftersales doelstelling voor de vestigingen zoals deze zijn afgestemd met de Operationeel Directeur;
 • opstellen en bewaken van het inkoopbeleid;
 • actief en op de juiste manier benaderen van klanten én relaties.
Je rapporteert in deze functie aan de Operationeel Directeur en bent deelnemer aan het servicemanagersoverleg. Doordat jij een duidelijke visie hebt over hoe een magazijn aangestuurd moet worden durf jij te denken over moderne invullingen met betrekking tot het leveren van onderdelen.

Wie ben jij?

Je vindt het leuk om zowel uitvoerend als eindverantwoordelijke te zijn. Daarnaast ben je dienstverlenend ingesteld, heb je goede communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om te werken in een drukke en hectische omgeving. Daarnaast vragen wij:
 • HBO werk en denk niveau;
 • Een gedreven, verantwoordelijke en collegiale instelling;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de logistiek bij een autobedrijf of soortgelijke functie;
 • Fulltime beschikbaarheid.

Wat bieden wij?

In 75 jaar tijd is de Van Mossel Automotive Groep uitgegroeid tot het grootste autobedrijf van Nederland. Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en (door)groei bieden we je een baan waarbij je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. Van Mossel Vans & Trucks is onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep. Met onze diverse vestigingen in Groot-Rotterdam, Dordrecht en Gouda hebben wij vijf vestigingen en bijna 200 medewerkers. We hopen jou hier binnenkort dan ook bij aan te mogen laten sluiten! Daarnaast kun je rekenen op;
 • Uitstekend salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring;
 • Een uitdagende baan met een prettige werksfeer binnen een familiebedrijf;
 • Fulltime dienstverband, waarbij geen enkele dag hetzelfde is;
 • Een afwisselende baan waarbij jij de vrijheid krijgt om dit eigen te maken;
 • Goede pensioenregeling;
 • 24 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van een leasefietsregeling;
 • Trainingen en workshops, we hebben zelfs een eigen van Mossel Academy;
 • En natuurlijk een leuke baan binnen een snel groeiende organisatie!

Solliciteren?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en herken jij jezelf in het profiel?
Solliciteren kan eenvoudig via de website, maar je kunt ook altijd bellen of een berichtje sturen naar viaFunctie:partsmanager
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Mossel Automotive Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Partsmanager Van Mossel Automotive Groep 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures