Vacature Power Platform Lead Consultant - Modern Work

Power Platform Lead Consultant - Modern Work in Gouda

Wij zoeken een coachende en innovatieve collega voor ons Modern Work Power Platform team. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het implementeren en ontwerpen van Modern Work-oplossingen met behulp van het Power Platform voor en met onze klanten. Je coacht je collega's en zet samen innovatieve ideeën om in passende oplossingen bij klanten. Binnen Centric krijg je alle ruimte om je technische expertise te laten groeien en je vaardigheden en coachende kwaliteiten in te zetten.

  • Je geeft als Power Platform Lead vorm aan onze Community of Expertise Power Platform en bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke sturing en coaching van onze Power Platform consultants en developers.
  • Samen met de Product Manager, beheer en ontwikkel jij als Solution Owner ons Modern Work dienstenportfolio op basis van het Power Platform product portfolio.
  • Je werkt met ons sales team aan RFP's en offertes.
  • Jij werkt samen met onze klanten om hun doelstellingen, vereisten en uitdagingen te begrijpen en deze te vertalen naar passende Power Platform oplossingen.
  • De klantbehoefte verandert mee met de innovaties van Microsoft. Jij weet welke kant we daarin moeten kiezen. Je geeft richting aan hoe we onze diensten verder moeten ontwikkelen, op basis van de continue innovatie van het platform en de wens van de klant, om onze leidende rol in de markt te behouden
  • Je deelt graag jouw kennis en expertise met jouw CoE leden, met de andere CoE's binnen Centric maar ook in kennissessies (b.v. webinars en congressen) met klanten en partners.


Functie:Enterprise Software Implementation & Consulting, Power Platform Lead Consultant - Modern Work
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via Praaf.Ramsamoedj@Centric.eu of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Power Platform Lead Consultant – Modern Work Centric 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures