Vacature Pre-Sales Consultant

Pre-Sales Consultant in Gouda

Als pré-sales consultant geef je demo's en presentaties aan klanten om ze enthousiast te maken voor onze producten en zoek je actief naar commerciële kansen. Je ondersteunt en adviseert de productmanagers en accountmanagers bij hun (verkoop)activiteiten en je weet concrete oplossingen aan te dragen, passend binnen het dienstenpakket van Centric. Samen met het team van business consultants denk je mee met onze nieuwe klanten en bouw je moeiteloos relaties op en uit. Ook draai je je hand niet om voor aanbestedingstrajecten die geduld en uithoudingsvermogen vragen. En heb je daarbij inspirerende ideeën om de markt te bewerken, dan staan wij vooraan om mee te luisteren! Daarnaast verwachten we dat jij je ook verdiept in de business van de klanten en bijdraagt aan optimalisatie en vernieuwing. Dit met als doel de gebruikerservaring, het innovatievermogen en de beveiliging & continuïteit van IT verder te verbeteren en vast te leggen. Kortom, een veelzijdige commerciële rol waarin je veel ruimte krijgt om naar eigen inzicht je werk uit te voeren.

Functie:Account Management - Commissioned, Pre-Sales Consultant
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via michelle.van.der.veer@centric.eu of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Pre-Sales Consultant Centric 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures