Vacature Productieleider

Productieleider in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Ben jij een echte aanpakker met een passie voor logistiek en productie? En heb jij het in je om een team naar succes te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dit MKB bedrijf is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Teamleider Productie op de locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Lees snel verder en ontdek wat deze mooie functie jou te bieden heeft!

Wat bieden wij jou
 • Opleiding mogelijkheden!
 • Informele werkfeer
 • Kans op een vast contract!
Wie ben jij

Jij bent een echte teamspeler die elke dag weer klaar staat om samen met je collega’s top prestaties neer te zetten. Je hebt een hands-on mentaliteit, denkt in oplossingen en staat stevig in je schoenen. Communicatief ben je sterk en je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding. Het is een pré als je 2 tot 5 jaar werkervaring hebt in een operationele omgeving en de Engelse taal beheerst.

 • MBO opleiding
 • Engelse taal beheerst
 • Teamplayer!!
Wat ga je doen

Als Teamleider Productie zorg je ervoor dat de processen en productiestromen goed verlopen. Je stuurt een team van productiemedewerkers aan, coacht en begeleidt dit team dagelijks en zorgt voor een optimale bezetting van de verschillende productielijnen. Je werkt nauw samen met collega teamleiders en zorgt ervoor dat de werkomgeving schoon en veilig is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gereedmaken van artikelen en orders volgens klant specificatie. Je werkt met order- en transport deadlines en organiseert de werkzaamheden op de afdeling. In onze groeiende organisatie wordt dagelijks gewerkt aan diverse verbeterprocessen of nieuwe product introducties, en jouw visie en bijdrage hieraan wordt zeer gewaardeerd.
Bij dit bedrijf kom je terecht in een fijne, open en informele sfeer. We bieden je een leuke en uitdagende logistieke functie bij een mooi en internationaal bedrijf. Daarnaast krijg je een marktconform salaris, een baan voor de lange termijn met uitzicht op een vaste aanstelling, en de mogelijkheid tot het volgen van een BBL opleiding (niveau 4 productieleider).

 • Stuurt team van productiemedewerkers aan
 • Gereedmaken van artikelen en orders
Waar ga je werken

Het familiebedrijf uit Nieuwerkerk aan den IJssel maakt kalfsvlees dat door consumenten in meer dan zestig landen wordt gewaardeerd. Het invullen van klantwensen is erg belangrijk. De afnemers zijn behalve groothandelaren en de vleesverwerkende industrie ook supermarktketens, cash & carry’s en cateringbedrijven, overal ter wereld.

 • Internationaal bedrijf
 • Gezelligheid op de werkvloer!
Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Productieleider
Startdatum:19-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via stephanie.rockenfeller@tempo-team.nl of 645883611. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Productieleider Tempo-Team 19-10-2023

Bekijk ook andere vacatures