Vacature Projectleider/adviseur vastgoedexploitatie

Projectleider/adviseur vastgoedexploitatie in Gouda

Wat ga je doen?

Als projectleider/adviseur vastgoedexploitatie krijg je twee opdrachten. De eerste opdracht is het werven van een exploitant voor de gemeentelijke fietsenstalling op de Nieuwe Markt die in april 2024 open gaat. De tweede opdracht houdt in dat je een advies opstelt over de organisatie van de taken voor de exploitatie van deze fietsenstalling, de fietsenstallingen bij de stations, de stationsparkeergarage en de parkeerterreinen in de stad. Een deel van deze taken is op dit moment uitbesteed en een deel doet de gemeente zelf en is verdeeld over verschillende afdelingen. De gemeente werkt aan actualisering van het parkeerbeleid en wil in dat kader ook de uitvoeringsorganisatie verhelderen en tegelijkertijd invulling blijven geven aan de afspraken met NS. Jij inventariseert, verbindt en verduidelijkt taken, contracten en opdrachten en adviseert het management zodat de organisatie voor de komende jaren vooruit kan.


Met wie ga je werken? 

Je werkt nauw samen met de projectleider realisatie fietsenstalling voor de eerste opdracht en met één van de beleidsadviseurs mobiliteit voor de tweede opdracht, die je dagelijkse aanspreekpunt is binnen het team Omgeving. Dit team is onderdeel van de afdeling Ruimtelijk Beleid en advies. Bij de verschillende afdelingen in de organisatie ga je in gesprek met de collega’s die in het dagelijks werk taken uitvoeren die verband houden met het onderwerp, zoals de afdeling Cultuur, Vastgoed en Ontwikkeling (vastgoedbeheer), de afdeling Beheer Openbare Ruimte en de afdeling Stadstoezicht. Je benut de expertise van de juridische afdeling waar het gaat om contractvorming en inkoop en de afdeling Financiën voor de financiële kaders voor de toekomst.


Waarom is dit de baan voor jou? 

Je snapt dat voor het dagelijks werk, het beheer van de budgetten, en het zorgen voor een goed functionerende stad van groot belang is dat taken en verantwoordelijkheden op de juiste plaats belegd zijn en werkprocessen zijn ingericht. Je kunt een visie op de organisatie vertalen naar praktische

afspraken die helpen het werk goed uit te voeren.Functie:Projectleider/adviseur vastgoedexploitatie, Projectleider
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via rafik.lazar@yacht.nl of 06-83719625. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Projectleider/adviseur vastgoedexploitatie Yacht 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures