Vacature Projectleider Meet- en Regeltechniek

Projectleider Meet- en Regeltechniek in Capelle aan den Ijssel

Projectleider

Projectleider Meet- en Regeltechniek

Van Dorp projecten Fulltime

Tristan van

Standplaats: Capelle aan den IJssel | Aantal uur: 40

Ben jij op zoek naar een hecht familiebedrijf met korte lijntjes en veel opleidingsmogelijkheden? Woon je in de omgeving van Rotterdam én ben jij als Inbedrijfsteller op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Wil je van gedachten wisselen over de vacature of wil je meer informatie? Bel of app naar !

Wat ga je doen?

Als Projectleider Meet- en Regeltechniek Grote Projecten ben je eindverantwoordelijk voor het leveren van de juiste kwaliteit qua uitwerking van de engineering en het schrijven van de software. Bovendien zorg jij ervoor vanuit jouw passie voor regeltechniek dat de inbedrijfstelling van de meet- en regelinstallaties onder jouw leiding goed worden uitgevoerd en die installaties optimaal presteren op onze innovatieve en duurzame grote projecten. Je bent de contactpersoon voor de opdrachtgever en/of directievoerder, adviseur en het bouwteam. Het opstellen van principe schema's, E-schema's, functiecodelijsten en RTO's is jouw dagelijks werk, het financieel bewaken en sturen van het project en de inzet van uren en materiaalgebruik adequaat beheersen heb je door jouw ervaring in de vingers. Bovendien houd je in je communicatie met opdrachtgevers, bouwpartners, leveranciers en onderaannemers binnen en buiten bouw- en werkvergaderingen de voortgang en wederzijdse verwachtingen goed in kaart. Na oplevering verzorg je alle revisiedocumenten voor de opdrachtgever en neem je de verantwoording over de juiste verwerking van alle documenten in ons systeem.

Wat krijg je van ons?

 • Jij krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Omdat je voor je functie veel reist krijg je van ons een elektrische auto ter beschikking.
 • Wij bieden jou een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Jij hebt recht op 25 vakantie- en 6 ADV dagen.
 • Jij werkt bij een gezellig familiebedrijf met veel aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Wij geven jou de ruimte door vrijheid en creativiteit toe te kunnen passen in jouw werk.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 5-10 jaar recente ervaring met het werken in een vergelijkbare functie
 • Je hebt minimaal een afgeronde studie op MBO4 niveau richting de installatietechniek aangevuld met vakdiploma's zoals KLI-C;
 • Je bent als hét visitekaartje van Van Dorp representatief, communicatief vaardig en klantvriendelijk - omdat service de kern van je werk is;
 • Als ervaren grote projectentechneut ben je flexibel en stressbestendig, want geen klant of project is hetzelfde.
 • Tenslotte ben je natuurlijk in het bezit van een rijbewijs B.

Wie is Van Dorp?

Van Dorp Projecten, gevestigd in een prachtig nieuw pand in Capelle aan den IJssel vlakbij de Van Brienenoordbrug, verzorgt voor grote projecten in West-Nederland het ontwerp, de engineering, realisatie en projectbegeleiding op het gebied van verwarming, luchtbehandeling, koeltechniek, meet- en regeltechniek, sanitairtechniek en energieconcepten. Werken bij Van Dorp projecten houdt in dat je deel uitmaakt van een informele bedrijfscultuur met veel vrijheid en kansen om jezelf met trainingen, opleidingsmogelijkheden en mooie uitdagingen te ontwikkelen. Ons team staat voor energie, innovatie, expertise en passie; hierdoor realiseren we mooie projecten!

Word jij onze nieuwe dorpsgenoot?

Laat direct hieronder je gegevens achter.

Voor vragen kun je contact opnemen met Tristan van via of


Functie:projectleider meet & regeltechniek
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Projectleider Meet- en Regeltechniek Van Dorp installaties 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures