Vacature Projectmanager

Projectmanager in Gouda

Ben jij een echte leider en krijg jij er energie van om projecten van A tot en met Z in goede banen te leiden? Heb jij ervaring binnen de metaaltechnische branche en werk jij graag binnen met een modern machinepark? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een oprdrachtgever binnen het hoogwaardige constructiewerk ben ik op zoek naar een Projectmanager! Als Projectmanager binnen deze organisatie ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en controleren van de uitvoering van projecten ten behoeve van de productie afdeling. Verder streef jij als Projectmanager naar de realisatie van een succesvol project dat op tijd en binnen budget wordt afgerond. De organisatie vervaardigt diverse maatconstructies ten behoeve van de luxe jachtbouw, voedingsmiddelenindustrie, offshore, bouwsector en bijvoorbeeld interieurbouw. Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor:

  • Begeleiden van het project en nacalculeren;
  • Voorcalculeren en verkoop van speciale producten aan de hand van tekeningen, schetsten en bestekken van klantgegevens;
  • Werk met de klant doorspreken;
  • Ondersteuning van de afdeling werkvoorbereiding;
  • Inkoop van onderdelen en uitbesteden van werk bij derden;
  • Vragen op de werkplaats beantwoorden.

Lijken bovenstaande werkzaamheden goed bij jou aan te sluiten? Lees dan snel verder wat jij meebrengt.Functie:Projectmanager, Projectleider
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via anne.douma@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Projectmanager VNOM | We get the job done 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures