Vacature Psychiater Poli Volwassenen Kristal

Psychiater Poli Volwassenen Kristal in Gouda

GGZ Rivierduinen

Psychiater poli volwassenen Kristal (LVB)

Gouda € 5.932 - € 10.172 per maand Polikliniek volwassenen 20-24 uur, 28 uur, psychiater

Vacature details Solliciteer

Welke uitdaging ga je aan?

Word jij behandelaar in ons team?

Kom als psychiater werken bij GGZ Rivierduinen in ons multidisciplinaire team op de poli Kristal volwassenen in Gouda. Wil je (verdere) ervaring op doen met patiënten met psychiatrische problematiek en een laag IQ?

Als behandelaar in ons multidisciplinaire team, draag je bij aan onze specialistische diagnostiek en behandeling. Je ziet een uitdaging in de complexiteit van de doelgroep. Ons team bestaat uit GZ-psychologen (tevens regiebehandelaar), basispsychologen, ambulante psychiatrische hulpverleners, systeemtherapeut en een psychomotorisch therapeut.

We bieden specialistische diagnostiek en behandeling bij diverse psychiatrische ziektebeelden, waaronder PTSS, ontwikkelingsstoornissen, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, stemmingsstoornissen en psychotische stoornissen.


Je komt te werken in een optimistisch, creatief en multidisciplinair team waarbij jij een belangrijke schakel bent. Je werkt op casusniveau actief samen met de andere zorgteams van GGZ Rivierduinen in de regio. Je draagt bij aan de doorontwikkeling van ons behandelaanbod en bent een verbinder.

Je vindt het belangrijk om samen met je collega's de naasten van je patiënten te betrekken. Veelal zijn dit de partner, de ouders of woonbegeleiders van de patiënt. Je bent iemand die op een gelijkwaardige en constructieve manier communiceert en samenwerkt met collega's. Je bent ook inzetbaar voor crisisdiensten buiten kantoortijden die voornamelijk op de psychiatrisch eerste hulp (PEH) in Leiden zijn.


Wie ben jij?

Als behandelaar in het multidisciplinaire team draag je met jouw flexibele en transparante houding bij aan een open en deskundige sfeer.

Verder beschik je over:

 • Een BIG en RGS registratie als psychiater;
 • Een AGB code of je kunt deze aanvragen;
 • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen je communicatie aan te passen aan het niveau van de patiënt met een lager IQ.

Zowel ervaren als startende psychiaters zijn welkom om te solliciteren.


Waar ga je werken?

Op de polikliniek volwassenen krijg je te maken met een uniek en complex werkterrein. We bieden op onze generalistische poli behandeling aan cliënten met een breed scala aan (comorbide) psychiatrische problematiek.

Ons team bestaat uit verschillende hulpverleners: psychiaters, psychiatrisch verpleegkundige, basis-/gz psychologen, GGZ-agoog, verpleegkundig specialisten, arts-assistenten. Daarnaast zijn er ook een aantal opleidingsplekken voor diverse disciplines, waardoor er een veilig leerklimaat aanwezig is. Het uitgangspunt van het team is om door middel van onze behandelingen samen met de cliënt te werken aan de weg naar herstel en de cliënt de regie over zijn/haar leven te laten behouden. We zijn een betrokken team waar samenwerking centraal staat, de deur staat voor elkaar open en er is ruimte en enthousiasme om jouw kwaliteiten en interesses te ontwikkelen. We zijn behulpzaam en betrokken naar elkaar en hebben wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 20 tot 28 uur (afhankelijk van je beschikbaarheid);
 • Een bruto maandsalaris tussen de €5.932,- en €10.172,- op basis van een 36-urige werkweek (AMS);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Een laptop en telefoon;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .Functie:psychiater poli volwassene kristal
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Psychiater Poli Volwassenen Kristal Leapfrog 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures