Vacature Psycholoog Volwassenen

Psycholoog Volwassenen in Gouda

De Praktische GGZ

Psycholoog Volwassenen Gouda

Ben je een energieke, open en enthousiaste psycholoog Volwassenen die graagwil werken in een kleinschalige cliëntgerichte organisatie? Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons!

Wie zijn wij

De missie van De Praktische GGZ is het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen en volwassenen. Wij doen dit integer en transparant, met zorg voor cliënt, medewerker en maatschappij. Bij De Praktische GGZ komen menselijkheid, kwaliteit en ontwikkeling samen.

We sluiten nauw aan bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden zorg op maat. Daarnaast steken we veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar daarnaast een fijne plek willen zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen onze organisatie willen ontwikkelen. Omdat we óók zorgen voor de mensen die de zorg leveren.

Momenteel bestaan we uit vijf locaties, Zoetermeer, Gouda, Leiden, Woerden en Tiel. We hebben de ambitie verder te groeien met daarbij de uitdaging de kleinschaligheid binnen de locaties te behouden.

Gevraagde competenties in het algemeen: empathisch, energiek, open, stressbestendig, flexibel, creatief (out of the box denken), systeemgericht en oplossingsgericht kunnen werken, zowel goed kunnen luisteren en aansluiten op de ander als directief kunnen zijn wanneer nodig, zowel zelfstandig als in een team kunnen werken.

Als behandelaar bij De Praktische GGZ ben je betrokken bij het hele proces van intake, diagnostiek, behandeling, consultatie en advies. Specifieke aandachtsgebieden zijn (complexe) trauma, stemming- en angststoornissen, ADHD, Autisme, hechtingsproblematiek en persoonlijkheidsproblematiek.

We vragen een afgeronde universitaire opleiding psychologie. Een diagnostische aantekening (BAPD). Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de diagnostiek en behandeling van volwassenen. Bedrevenheid in diverse behandelmethodieken, zoals door het gevolgd hebben van de basisopleiding, cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie strekt tot de aanbeveling.

Watbieden wij- Een fijne, inspirerende en energieke werkplek waarin ruimte is voor jou als persoon - Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur tot 36 uur per week - Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ - Mogelijkheid tot een langer dienstverband

Contact?
Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar . Uiteraard kun je ook voor vragen contact met ons opnemen via het telefoonnummer en vragen naar Gouda.Functie:psycholoog volwassenen
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Praktische GGZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Psycholoog Volwassenen De Praktische GGZ 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures