Vacature QC medewerker

QC medewerker in Berkel en Rodenrijs


Weet jij kwaliteit mooi te verpakken? Dan is deze uitdagende baan bij een internationale organisatie in de verpakkingsindustrie iets voor jou!

Over de functie:

Als QC Inspector/Kwaliteitsadviseur zorg jij samen met je collega's ervoor dat de kwaliteitsstandaard van de organisatie hooggehouden wordt. Je draagt hoofdzakelijk zorg voor de controle van de kwaliteit van de opgedragen productgroepen. Jij controleert de kwaliteit en zorgt voor de documentatie van inkomende goederen, halffabricaten en eindproducten. Je staat stevig in je schoenen, want jij bent degene die de referentiemonsters verzameld en jij geeft vervolgens de productie vrij of blokkeert deze volgens geldende procedures en instructies. Indien van toepassing maak je hieruit een blokkaderapport op en communiceer je hierover met de QA Manager. Tegelijk ondersteun je hierbij de werkzaamheden van de QA Manager en de QA Officer. Als team borgen jullie de kwaliteit van de organisatie. Je werkt dus zowel zelfstandig als in teamverband en je maakt deel uit van het kwaliteitsteam bestaande uit een QA Manager, QA Officer en 2 inspecteurs, waaronder jijzelf. Je bent scherp en handelt alert, want jij bent degene die de verminderde kwaliteit of dreigende achteruitgang als eerste dient te signaleren.

Over het bedrijf:

Je komt te werken bij een internationale, innovatieve organisatie in de verpakkingsindustrie. Met vestigingen in meer dan 34 landen heeft deze organisatie een uitstekende reputatie in het kunststof spuitgieten van onder andere precisie producten voor diverse markten en toepassingen, waaronder voornamelijk de medische, filtratie- en voedingsmiddelenmarkt. Al meer dan 65 jaar streeft deze organisatie naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid bij het leveren van hoogwaardige kunststof producten.

Eisen:

  • Je hebt er geen problemen mee om collega´s (kritisch) aan te spreken
  • Proactief, accuraat, flexibel en betrouwbaar
  • Je bent computervaardig
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt geen moeite met plotselinge veranderingen op het gebied van taken 

Wat wij bieden:

  • Een uitvoerig inwerktraject waarin je kennis maakt met de producten, processen en collega's
  • Flexibele werktijden in overleg met leidinggevende (fulltime) 
  • Je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen, bijvoorbeeld door het volgen van interne en eventueel externe trainingen 


Functie:Kwaliteitsinspecteur
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. QC medewerker Luba Uitzendbureau Lansingerland 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures