Vacature Redacteur Sport op Zaterdag

Redacteur Sport op Zaterdag in Gouda

Doe mee - Klik hier!

...maar het is ook jouw omroep in de buurt!

Daarnaast zijn we op zoek naar een aantal specifieke nieuwe collega's:

Redacteur Sport Op Zaterdag

Het radioprogramma Sport Op Zaterdag is op zoek naar een redacteur die tijdens de uitzending op zaterdagmiddag helpt met het verzamelen van sportnieuws en uitslagen en deze deelt in de uitzending, maar ook via Twitter, Facebook en TekstTV.
Heb je belangstelling en lijkt het je leuk om mee te werken?

Redacteur voor digitale nieuwsvoorziening

RTV Gouwestad, de lokale omroep van Gouda zoekt iemand in de functie van redacteur voor -met name- digitale nieuwsvoorziening.

Ben jij iemand die lokaal nieuws en informatie voor de stad belangrijk vindt, daar een rol in wil spelen, en ook de stad beter wil leren kennen?

RTV Gouwestad is een organisatie met ca. 100 medewerkers, allen vrijwilliger, die actief zijn met het maken van TV- en radio-uitzendingen. We doen alles zelf: techniek, website, Tekst-TV en social media.

In een team-verband ben je mede verantwoordelijk voor het zoeken, redigeren en plaatsen van agenda-berichten en mogelijke andere nieuwtjes op een van de genoemde verschijningsvormen van onze omroep.

De werkzaamheden kunnen deels ook vanuit huis gedaan worden, deels vanuit onze studio aan de Lange Groenendaal. Vanzelfsprekend bieden wij voldoende ondersteuning door ervaren medewerkers van onze omroep.


Radiotechnicus

Gouwestad maakt veel (verschillende soorten) radioprogramma's . De radiotechnicus vervult daarbij een belangrijke rol. Heb je interesse in audio, affectie met techniek, en ben je niet bang voor een knopje meer? Geef je dan op! Natuurlijk krijg je een uitgebreide uitleg van onze mengtafel (D&R Airlab 16 kanaals), onze audio software (Aeron Studio) en alle randapparatuur en andere software.

Functie:redacteur sport op zaterdag
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Regionale Omroep Gouwestad via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Redacteur Sport op Zaterdag Stichting Regionale Omroep Gouwestad 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures