Vacature Salarisadministrateur

Salarisadministrateur in Gouda

Je solliciteert nu voor Salarisadministrateur -

Salarisadministrateur - MBO Diploma

bouwen solliciteer vandaag

Wij zijn koploper op het gebied van wijkverpleging. We vernieuwen met betrokken medewerkers die lef en creativiteit tonen. Samen met jou bouwen wij graag aan de toekomst van de wijkverpleging. In verband met het naderende pensioen van één van onze beide Salarisadministrateurs zijn wij per direct op zoek naar een extra collega op onze Salarisadministratie.


Jouw rol als Salarisadministrateur

Als Salarisadministrateur zorg jij samen met je collega voor een volledige, juiste en tijdige uitvoering ván en controle óp de salarisadministratie. Vanuit je expertise ben je op de hoogte van wet- en regelgeving en weet je snel de CAO VVT op een juiste wijze toe te passen. Je bent aanspreekpunt voor medewerkers die vragen hebben over hun salaris. Ook heb je nauw contact met externe partijen zoals o.a. de Belastingdienst, het PFZW en het UWV. Je schakelt dagelijks met onze HR-collega's over de medewerkers die bij ons in dienst zijn, hebt contact met managers en bent verantwoordelijk voor de juiste aanlevering van gegevens richting de Financiële Administratie met betrekking tot de betalingen en journalisering. Daarnaast heb je ook een adviserende en signalerende rol.

Plaats in de organisatie

Je werkt samen met je collega binnen de vakgroep HR-SA, onderdeel van het BackOffice team. De BackOffice is een ondernemend en zelfsturend team dat volop in beweging is. Hier werken in totaal zo'n 50 servicegerichte professionals samen om onze zorgcollega's in het primaire proces te ondersteunen, zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren waardoor cliënten hierdoor van de juiste zorg worden voorzien. Zelfsturend betekent dat je zelfstandig moet kunnen werken binnen onze richtlijnen en procedures waarbij je met elkaar de prioriteiten bepaalt. De sfeer is informeel, gezellig en professioneel.

Wat wij bieden

 • Een aantrekkelijke en uitdagende functie van 24 tot 36 uur per week.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Werken bij een organisatie die door onze eigen collega's al vier jaar op rij is verkozen tot 'Beste Werkgever'.
 • Een salaris conform cao VVT, inschaling in FWG 45 (maximaal € 3.754,41 op basis van 36 uur per week) Daarnaast bouw je maandelijks 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering op.
 • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn waarbij wij 50% van de premie voor onze rekening nemen.
 • Ook fijn: de faciliteiten en werkomstandigheden zijn bij ons goed geregeld. Je kunt o.a. rekenen op een surface en smartphone èn je krijgt desgewenst de beschikking over een Batavus Cura elektrische fiets. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons.
 • Wij bieden onze collega's alle kansen om zichzelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget van € 400,- per jaar.
 • Na de inwerkperiode is het goed mogelijk om deze functie gedeeltelijk thuis uit te voeren, dit is maximaal 50% van je contracturen.

Wat wij vragen

Dat je goed bent met cijfertjes en accuraat werkt dat weten we wel, anders was je natuurlijk geen salarisadministrateur geworden. Daarnaast vragen wij:

 • Je bent in het bezit van een relevant MBO-diploma op niveau 4, aangevuld met het praktijkdiploma loonadministratie (PDL).
 • Je beschikt over een HBO- werk- en denkniveau en je hebt meerdere jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in een Zorgorganisatie.
 • Je bent ICT-vaardig zodat je salarisgegevens weet te ordenen, in te voeren, te controleren en te bewaken. Binnen Vierstroom Zorg Thuis werken wij met AFAS en het roosterprogramma NEDAP ONS. Binnen jouw functie werk je veel met Excel, ervaring met al deze systemen is dus een pré.
 • De fiscale en sociale regelgeving kent voor jou als Salarisadministrateur geen geheimen, evenals de relevante wet- en regelgeving. Veranderingen in de zorg en in de CAO VVT volg jij nauwgezet.
 • Je bent klantgericht, je denkt in mogelijkheden en je kunt daardoor over de processen heen kijken. Je werkt graag zelfstandig en individueel maar je kunt ook goed samenwerken. Je bent toegankelijk en je communiceert makkelijk met zowel interne als externe partijen. Ook bezit je goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Je kunt goed met deadlines omgaan en je bent analytisch ingesteld.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en zie jij jezelf al werken bij Vierstroom Zorg Thuis? Solliciteer dan direct. We gaan graag met jou in gesprek en wij zijn heel benieuwd naar jou als persoon. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Margré Wassenaar via .

Wij streven er naar deze vacature op korte termijn te vervullen zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om jou zorgvuldig in te werken. De gesprekken zullen om die reden bij voorkeur nog in december 2023 plaats vinden.

Over Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn aanpakkers, denken in oplossingen en zijn trots op het werk wat we doen. Met 41 wijkteams en ruim 600 collega's in de regio Woerden, Gouda en Zoetermeer maken we iedere dag het verschil voor onze cliënten. Dit zijn er ruim 4000 per maand. Naast de reguliere wijkzorg zijn we ook gespecialiseerd in mensen met dementie. We hebben vier teams van casemanagers dementie en 3 ontmoetingscentra.Functie:salarisadministrateur
Startdatum:03-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3754 – 3754
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vierstroom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Salarisadministrateur Vierstroom 03-12-2023

Bekijk ook andere vacatures