Vacature Salesmanager Energiemanagement

Salesmanager Energiemanagement in Rotterdam

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Salesmanager energiemanagement, vastgoed en onderhoud.

Wil jij als commercieel professional onderdeel uitmaken van een specialistisch team: bij één van de grootste (maar vooral ook leuke en sociale) werkgevers van Nederland?

32 tot 40 uur per week

Sales & Account Management

€ 4.500,00 - € 5.500,00 per maand

Salesmanager energiemanagement, vastgoed en onderhoud.

32 tot 40 uur per week

€ 4.500,00 - € 5.500,00 per maand

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag bij dé specialist in het besparen van energie, onderhoudsadvies, duurzame meerjarenonderhoudsplannen en technisch vastgoedmanagement. Onze missie is bedrijven in Nederland te begeleiden, om hun duurzaamheidsambities om te zetten in resultaten die bijdragen aan de energietransitie en een betere leefomgeving.


Wie zijn wij?

Facilicom Vastgoed en Energiemanagement is onderdeel van Facilicom Solutions. Wij zijn een van de grootste spelers op het gebied van energiemanagement, onderhoudsadvies en vastgoedmanagement. In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid naar zo'n veertig professionals en onze strategie is gericht op verdere groei.


Wat ga je doen?

Jij bent een salesprofessional en wilt niet alleen opdrachten binnen halen maar ook actief bijdragen aan het verder vormgeven van onze proposities, processen en marktbewerking strategieën. Je bent geïnteresseerd in de vraag achter de vraag en vraagt door om de behoefte en de juiste vraagstelling van de klant boven te halen, zodat de klantverwachting wordt overtroffen.

Jij bent de gedreven Salesmanager die met enthousiasme en overtuigingskracht ons klantenbestand uitbreidt, meer opdrachten genereert bij bestaande klanten en in teamverband bijdraagt aan winnende aanbestedingen.

Als Salesmanager maak je deel uit van ons commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor het Salesmanagement van jouw klant/marktsegment. Jij positioneert ons domein in jouw segment en draagt met jouw gescoorde omzet bij aan onze groeistrategie. Dit doe je samen met je collega's in het commerciële team, de business, business development en natuurlijk met de bestaande en de nieuwe klanten die jij binnenhaalt.

In jouw rol 'vertaal' jij onze missie 'van ambitie naar duurzaam resultaat' in concrete opdrachten van klanten. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van jouw omzettarget door acquisitie en relatiebeheer.

New business, cross-selling, samenwerken en winnen… daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Als gedreven Salesprofessional zet je jouw commerciële talent in en benut je de gunfactor. Met creativiteit, zelfstandigheid en een flinke dosis energie breng jij onze dienstverlening onder de aandacht bij je netwerk en nieuwe klanten.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische, professionele en hechte werkomgeving. Je bent onderdeel van een organisatie die volop in beweging is. Als 'spitsspeler' in de 'commerciële voorhoede', draag jij bij aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening en organisatie. Je versterkt je professionele skills in een frisse, creatieve werkomgeving en we stimuleren je ambities om te werken aan je eigen ontwikkeling. Je krijgt dus alle ruimte je te ontplooien in onze no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een cultuur waarin collega's voor elkaar klaarstaan.

Wij bieden naast een functie vol vrijheid de mogelijkheid om thuis te werken:


  • Salaris tussen € 4.500,- en € 5.500,- (per maand o.b.v. 40 uur per week);
  • Leaseauto, telefoon en onkostenvergoeding;
  • 27 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Een aantrekkelijke winstuitkering;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
  • de mogelijkheid om hybride te werken.

Wie je bent

Als Salesmanager heb je interesse in ons domein en ben je gemotiveerd voor het onderwerp duurzaamheid. Je bent assertief, gedreven, sociaal sterk, energiek, je toont eigenaarschap en bent een teamspeler. Je begrijpt de business en de organisatie waar je voor werkt. Je herkent en benut commerciële kansen.


  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar verkoopervaring, hebt ervaring met het doorlopen van het hele salesproces en bent aantoonbaar succesvol geweest in acquisitie;
  • Je hebt een passie voor het sales vak en weet op slimme en creatieve wijze (new) business te genereren. Bovendien heb je een sterke scoringsdrang en weet je je in te leven in de klant.

Thea Wagenaar

Recruiter

Ik kom graag met je in contact.

Stuur mij een appje

Functie:salesmanager energiemanagement
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 5500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Salesmanager Energiemanagement Facilicom 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures