Vacature Servicemonteur Elektrotechniek

Servicemonteur Elektrotechniek in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Servicemonteur Elektrotechniek

Nieuwerkerk aan den IJssel

Elektrotechniek

Met veel vrijheid werken aan de beste elektrotechnische oplossingen voor onze klanten! Storingen verhelpen én het liefst ook voorkomen. Als servicemonteur elektrotechniek krijg jij alle ruimte in het bedenken en uitvoeren van de beste oplossing. Breng techniek tot leven bij Hoppenbrouwers Nieuwerkerk aan den IJssel.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Jij voert het beheer en onderhoud aan verschillende installaties uit. Op precies het juiste moment. Voor al onze klanten. Die verantwoordelijkheid draag je natuurlijk niet alleen, dat doe je samen met je collega-monteurs. De ene keer ga je alleen op pad, de andere keer gezellig met een collega. En tussendoor bespreek je met je projectleider de status van alle lopende projecten. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Bijvoorbeeld een storing bij een groot nieuwbouwproject die zo snel mogelijk opgelost moet worden. Of uitval bij een kantoorpand. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als resultaatgerichte servicemonteur elektrotechniek. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Vaststellen en verhelpen van storingen aan defecte elektrotechnische installaties. Dat doe je zo veel mogelijk zelfstandig.
• Afstemmen van je werk met de klant, zodat zij zo min mogelijk hinder ondervinden tijdens de werkzaamheden.
• Inventariseren van de actuele technische staat van bijvoorbeeld groepenkasten, het datanetwerk en bewegingssensors. Dankzij jou kunnen we het benodigde onderhoud op tijd uitvoeren.
• Draaien van een storingsdienst. Hierbij sta je buiten werktijd paraat om storingen op te lossen.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door aan het eind van de werkdag gezellig met zijn allen de dag af te sluiten met wat lekkers. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als leergierig, collegiaal én daadkrachtig. Natuurlijk is relevante werkervaring mooi genomen. Toch vinden we het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk en veel wil leren. Dat gaat met vallen en opstaan, daar groeien we van. Daarnaast beschik je als betrokken servicemonteur elektrotechniek over:

• Een mbo-diploma niveau 3 Elektrotechniek of vergelijkbare studierichting.
• Een flexibele instelling zodat je snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je vindt het geen probleem om storingsdiensten te draaien of incidenteel langer door te werken.
• Rijbewijs B.

Dit is voor jou, van ons

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • iPhone en een iPad.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij Hoppenbrouwers. Van opleidingen tot cursussen in onze Hoppenbrouwers academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Servicemonteur Elektrotechniek

Nieuwerkerk aan den IJssel Elektrotechniek

Over Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar.

Functie:servicemonteur elektrotechniek
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Servicemonteur Elektrotechniek Hoppenbrouwers Techniek 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures