Vacature Stage Motion Graphics Designer

Stage Motion Graphics Designer in Rotterdam

Check een selectie van onze projecten waaraan ook jij zou kunnen werken

Stage 3D Artist & Animator (sep 2024 - jan 2025)

Ben jij een goede 3D Artist & Animator die altijd op de hoogte is van de nieuwste 3D technieken? Wil je werken aan uitdagende projecten en een sprong maken in je ontwikkeling? Dan is deze stage als 3D Artist & Animator waarschijnlijk de perfecte functie voor jou.
Tijdens je stage als 3D Artist & Animator werk je samen met ons team aan het productieproces. Zo leer je een project op te starten, te produceren en alles samen te brengen in een eindresultaat. Wij maken producties waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn! Jouw taak om dit doel te bereiken is om het team te helpen met het researchen, het selecteren van de beste inspiratie, het maken van storyboards en het maken van 3D designs. Daarna produceer je de benodigde 3D modellen, textures en renders en animeer je deze. Ook leer je hoe je je uiteindelijke ontwerp presenteert aan je collega's of onze klanten. Wij geven je de aandacht en ondersteuning die je nodig hebt. Wij vinden het belangrijk dat je als onderdeel van ons team een onvergetelijke stage beleeft en plezier hebt in wat je doet! Daarom is er tijdens je stage veel ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en wensen. Tegelijkertijd kun je aangeven wat je wilt leren en welke aspecten je nog niet goed genoeg beheerst. Op basis van de feedback die je ons geeft, kunnen we je in specifieke projecten inzetten om je skills te versterken en nog beter te worden. We werken ook aan onze eigen projecten en dailies die je de mogelijkheid geven om nieuwe technieken te ontdekken, te presenteren en ons team omver te blazen! We beloven dat je je tijdens je stage zult ontwikkelen tot een nog betere 3D Artist & Animator die je al bent!
Je kunt deels vanuit huis werken maar we zien je ook graag een paar dagen per week op kantoor. En zeker, we belonen je voor je inzet met een mooie stagevergoeding. Maar bovenal zullen we er alles aan doen om je een afwisselende, leerzame en toffe stage binnen ons animatiebedrijf te laten hebben!

 • je volgt een relevante studie en showt ons je talent met je portfolio

 • je houdt van concepten, brainstormen en het creëren goede storytelling

 • je houdt van modelleren en textureren

 • je duikt graag in onbekende onderwerpen

 • je hebt ervaring met animeren

 • ervaring met Cinema 4D en Redshift is een pre (maar zeker geen must)

 • je kunt ook zelfstandig werken

 • je zet door en lost problemen zelf op

 • je bent koppig maar je kunt ook omgaan met feedback

 • je wilt het beste uit je werk halen

 • je hebt een goed gevoel voor humor en niets te doen op vrijdag na 17:00u...!


Ben jij een goede Motion Graphics Designer die altijd op de hoogte is van de laatste motion graphics trends? Wil je werken aan uitdagende projecten en een sprong maken in je ontwikkeling? Dan is deze stage als Motion Graphics Designer de perfecte plek voor jou.
Tijdens je Motion Designer stage werk je samen met ons team aan het productieproces. Zo leer je een project op te starten, te produceren en alles samen te brengen in een eidresultaat. Wij maken producties waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn! Jouw taak bij het bereiken van dit doel is om het team te helpen met het doen van research, het selecteren van goede inspiratie, het maken van storyboards en het maken van designs. Hierdoor krijg je meer grip op het optimaliseren van animatie en alle composities. Daarna leer je hoe je je uiteindelijke ontwerp kunt presenteren aan je collega's of onze klanten. We geven je de aandacht en ondersteuning die je nodig hebt. Wij vinden het belangrijk dat je als onderdeel van ons team een onvergetelijke stage beleeft en plezier hebt in wat je doet! Daarom is er tijdens je stage veel ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en wensen. Op basis van de feedback die je ons geeft, kunnen we je in specifieke projecten inzetten om je vaardigheden te optimaliseren en nog beter te worden. We werken ook aan onze eigen projecten en dailies wat je de mogelijkheid geeft om nieuwe technieken te ontdekken, te presenteren en ons team omver te blazen! We beloven dat je je tijdens je stage zult ontwikkelen tot een nog betere motion designer die je al bent!
Je kunt deels vanuit huis werken maar we zien je ook graag een paar dagen per week op kantoor. En zeker, we belonen je voor je inzet met een mooie stagevergoeding. Maar bovenal zullen we ons uiterste best doen om je een afwisselende, leerzame en gave stage te laten ervaren binnen ons animatiebedrijf!

 • je volgt een relevante studie en showt ons je talent met je portfolio

 • je houdt van concepten, brainstormen en het creëren goede storytelling

 • je weet hoe je een animatie vloeiend krijgt

 • je duikt graag in onbekende onderwerpen

 • je bent creatief: je maakt gemakkelijk mooie ontwerpen

 • je kunt ook zelfstandig werken

 • je zet door en lost problemen zelf op

 • je bent koppig maar je kunt ook omgaan met feedback

 • je wilt het beste uit je werk halen

 • je hebt een goed gevoel voor humor en niets te doen op vrijdag na 17:00u...!


Fulltime Motion Graphics Designer

expand black

Ben jij een Motion Graphics Designer die per direct op zoek is naar een fulltime functie als onderdeel van een klein maar gedreven team om samen aan toffe projecten te werken? Kortom wil je met jouw creativiteit en skills mensen inspireren en merken en bedrijven versterken met bewegend beeld? Lees dan even verder 😉
Jouw rol binnen ons team
Als onderdeel van ons team adviseer je de klant en draag je bij aan het volledige ontwerpproces. Dit alles begint met een sterk concept en design dat leidt tot het eindproduct dat beter is dan onze klant voor ogen had! Je vindt het dan ook leuk om (complexe) onderwerpen te begrijpen en deze te vertalen naar animaties met custom designs en de spot on storytelling. Maar bovenal: je hebt plezier in wat je doet en inspireert de mensen om je heen.
Over ons
We hebben een brede groep klanten, van groot tot klein en van lokaal tot multinational en ieder heeft zijn eigen verhaal en eigen doelgroep. Daarom geloven we in custom concepten en designs die de doelgroep het beste overtuigen. Hierbij kun jij als designer jezelf keer op keer uitdagen! We maken ook ruimte voor interne projecten om nieuwe tools en technieken te onderzoeken en testen. Zodat we individueel en als studio continu beter worden. We zien het als uitdaging om een product af te leveren waar niet alleen onze klanten, maar ook wij trots op zijn!

 • je kunt werken en denken op HBO niveau en je hebt 1+ jaar relevante werkervaring

 • je kunt designen en animeren in 2D en 3D

 • je hebt oog voor detail

 • je blijf kalm zelfs als er veel van je gevraagd wordt

 • je beheerst een goede animatie workflow

 • je werkt minimaal 2 dagen vanuit onze studio in Rotterdam (vlakbij het Centraal station)

 • je voelt je verbonden met de identiteit en ambitie van de studio

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

Ben je klaar om ons team te versterken?
Stuur je motivatie en show ons je skills!

+31 (0)10 891 0326

Bel ons!


Portfolio

onze aanpak

onze diensten

vacatures

Contact

We zijn klaar voor een nieuwe uitdaging. Laten we bespreken hoe we je kunnen helpen met het versterken van je merk door middel van animatie!

contact

Purchase templateFunctie:stage motion graphics designer
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Stage Motion Graphics Designer Studio Analoog 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures