Vacature Technisch Applicatiebeheerder / Infrastructuur Specialist

Technisch Applicatiebeheerder / Infrastructuur Specialist in Gouda

Jij en Centric

Technisch Applicatiebeheerder / Infrastructuur Specialist

HBO 32-40 uur Gouda

Ben jij een kei in het beheren van complexe applicatielandschappen?

Wat jij doet

Je zoekt een uitdagende en veelzijdige functie als Technisch Applicatie Beheerder/ Infrastructuur Specialist. In deze functie heb je veelvuldig contact met de interne en externe klanten. Hierbij speelt heldere communicatie en het maken van duidelijke afspraken een essentiële rol.
Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de Belasting applicatie van Centric en een deel van de infrastructuur omgeving voor een aantal klanten. In deze rol draag jij zorg voor hoge beschikbaarheid van deze applicatie en daaraan gerelateerde applicaties. Je kijkt naar nieuwe mogelijkheden ten aanzien van beheer van de omgeving en zoekt afstemming met de applicatieontwikkelaars om verbeteringen door te voeren. Daarnaast ben je betrokken bij het testen van nieuwe versies of releases en voer je deze updates vervolgens ook zelfstandig uit. Je analyseert en verhelpt verstoringen en problemen en voert oplossingen zelfstandig of in teamverband uit. Voor klanten en consultants ben je de technische vraagbaak en je begeleidt werkzaamheden van derden ten behoeve van de klantomgevingen. Je bent verantwoordelijk voor onder andere de (klant) documentatie, FAQ's en werkinstructies.
We zijn op dit moment voor deze functie op zoek naar een junior en een medior kandidaat. Mocht je jezelf hierin herkennen horen wij graag van je!
Je komt te werken binnen de Expertise groep Public Cloud & Application Services. Binnen dit expertise team worden interne en externe klanten ondersteunt bij het uitvoeren van diensten op het gebied van Public Cloud, met name gericht op Microsoft technologie. Daarnaast ondersteunen wij de applicatie platformen voor de hosting van Centric applicaties en specifieke klant applicaties en houden we deze up-to-date door het inzetten van het juiste diensten portfolio.

Dit breng je mee

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met vaktechnische kennis
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke rol (medior), 0-1 jaar ervaring (junior)
 • Bij voorkeur ervaring met het beheren van o.a. Windows Server, Citrix, VMware en Ivanti
 • Achtergrond in, of ervaring met, infrastructuur omgevingen en het technisch beheren van applicaties
 • Goede beheersing van zowel de Nederlands als Engelse taal
 • Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en een enthousiast en gedreven karakter met een proactieve en kritische houding

Dit krijg je

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring
 • Tenminste 26 vakantiedagen
 • Smart Working: gedeeltelijk op kantoor werken en gedeeltelijk vanuit huis
 • Flexibele werktijden
 • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden vanuit de Centric Academy


Functie:applicatiebeheerder / infrastructuur specialist
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Technisch Applicatiebeheerder / Infrastructuur Specialist Centric 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures