Vacature Toezichthouder Nachtopvang (MBO)

Toezichthouder Nachtopvang (MBO) in Rotterdam

De Nico Adriaans Stichting ( NAS ) is een organisatie die zich inzet voor kwetsbare Rotterdammers in het maatschappelijk domein. Naast ambulante woonbegeleiding en activering vanuit de Wmo en Forensische Zorg, biedt de NAS begeleid en beschermd wonen voor jongeren, dagopvang, nachtopvang. Daarnaast organiseren wij jaarlijks de winteropvang in samenwerking met de Gemeente Rotterdam. We werken krachtgericht en sluiten aan op wat de cliënt kan. Onze missie is: de cliënt voelt zich gezien en gehoord.

Binnen de organisatie werken circa 100 medewerkers, 10 stagiairs en wisselend aantal vrijwilligers. De kernwaarden die door de hele organisatie doorleefd worden zijn: gelijkwaardigheid, betrokkenheid, aansluiten en sociale rechtvaardigheid.

Om ons team te versterken zoeken wij per direct een

Toezichthouder Nachtopvang (MBO)

24-32 uur per week.

Ben jij initiatiefrijk, vasthoudend en daadkrachtig? Werk je graag zelfstandig binnen een klein, zeer betrokken en gepassioneerd team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
In deze functie zorg je voor een veilige en stabiele omgeving tijdens de nacht voor de dak- en thuislozen (veelal met complexe, meervoudige problematiek). Je bent verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van onze 'slapers'. Je signaleert wat er speelt en je hebt een ondersteunende en de-escalerende houding. Je overlegt desgewenst met de maatschappelijk werkers om slapers verder te helpen op weg naar meer zelfstandigheid en/of doorstroom naar andere voorzieningen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de praktische gang van zaken op locatie. Hierbij richt je je op het bevorderen van het welzijn van de slapers. De werkzaamheden vinden plaats op twee locaties. De werktijden zijn meest 's avonds en 's nachts. Normaal gesproken werk je samen met een collega.

Wie ben jij?
Jij bent een collega met goede sociale- en communicatieve vaardigheden waardoor je een goed contact onderhoudt met de slapers. Je beschikt over een respect- en tactvolle houding naar de slapers, waarbij je grenzen kunt aangeven. Je hebt een zelfstandige manier van werken waarbij je ook beschikt over goede samenwerkingsvaardigheden, zowel in- als extern. Je hebt de motivatie om er iets moois van te maken met je collega's. Je hebt een lerende en collegiale houding, waarbij je een positieve bijdrage levert aan de organisatie en de invloed/gevolgen van je eigen beslissingen op andere teams erkent.

Verder heb je:

  • Een (bijna) afgeronde relevante MBO- opleiding of MBO werk -en denkniveau;
  • De bereidheid om onregelmatig te werken in avond-, nacht- en weekenddiensten.

Het is een pré als je beschikt over:

  • Kennis van verslavingszorg, psychiatrie, de sociale kaart van Rotterdam en/of de Wet Maatschappelijke Ondersteuning;
  • Ervaring met onze doelgroep;
  • Kennis van andere talen dan het Nederlands en Engels (Spaans, Papiamento, Russisch etc.).

Wat bieden wij jou?

  • Een dienstverband van 24 tot 32 uur per week, in overleg;
  • Een marktconform salaris dat afhankelijk is van leeftijd, opleiding en ervaring;
  • Een leuk team in een dynamische werkomgeving.

Lijkt dit je wat?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , tel. . Indien je belangstelling hebt voor deze functie én over de gevraagde kennis en vaardigheden beschikt, stuur dan je motivatiebrief en CV naar .Functie:toezichthouder nachtopvang mbo
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Toezichthouder Nachtopvang (MBO) Nico Adriaans Stichting 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures