Vacature Vakleerkracht Spoken

Vakleerkracht Spoken in Gouda

Vakleerkracht Spoken Word

 • Gouda
 • Vakleerkracht
 • 19 oktober 2023

Vakleerkracht Spoken Word

Een liefdesbrief, een songtekst, of misschien een rap; taal is een belangrijk middel om jezelf uit te drukken. Niet alleen kan je leren hoe je met taal je gevoelens kan uiten, ook kan je veel creativiteit kwijt in taal. Daarnaast kan je ook je woordenschat enorm vergroten als je veel bezig bent met taal. Om al deze redenen is het zo belangrijk dat kinderen hiermee op een leuke manier in aanraking komen. Ben jij een echte woordkunstenaar, vind je het leuk om taal op een creatieve en actuele manier in te zetten, en zie jij kansen en uitdagingen om dit over te brengen aan kinderen? Dan is vakleerkracht Spoken Word echt iets voor jou!

DIT GA JIJ DOEN

Als vakleerkracht Spoken Word ben je bezig met taal op een creatieve en interessante manier aan te bieden aan leerlingen. Je helpt ze met verschillende manieren vinden om zichzelf uit te drukken, hun woordenschat vergroten, en een bredere kijk op taal te ontwikkelen. Dit doe je aan de hand van diverse lesprogramma's die worden aangeleverd door Dynamic Activities, die je zelfstandig voorbereid en tot leven brengt. Deze lessen zijn een aanvulling op de reguliere lessen op school.

HIER KAN JIJ JEZELF IN VINDEN

 • Je bent creatief en hebt geen moeite met jezelf inleven in de kinderen
 • Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig
 • Je wordt enthousiast van onderwijs en wilt graag bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen
 • Je bent in staat om zelfstandig lessen voor te bereiden en uit te voeren
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

HIER GA JE WERKEN

DIT BIEDEN WIJ JOU

 • Een plek met een bevlogen en enthousiast team waar ruimte is voor jouw ontwikkeling
 • Grote kans op een vaste les per week voor een geheel schooljaar
 • Inspirerende trainingen om jou te helpen groeien
 • Mogelijkheden om te werken in vast dienstverband, oproepbasis of ZZP-basis .

Reageren

Ben jij helemaal enthousiast over deze vacature? Stuur dan uiterlijk 2 november 2023 een e-mail voorzien van je motivatie en CV. Uitsluitend sollicitaties voorzien van een CV en een motivatie worden in behandeling genomen. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met ons op!

Tazjan Baram weet er alles over. Mail of bel gerust!

Ben jij onze nieuwe collega?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? En wil jij deel uitmaken van een enthousiast en betrokken team, dat alles op alles zet om élk kind de best mogelijke toekomst te bieden? Reageer dan direct! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tot gauw!Functie:vakleerkracht spoken
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dynamic Activities via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Vakleerkracht Spoken Dynamic Activities 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures