Vacature Verpleegkundig Consulent

Verpleegkundig Consulent in Gouda

Verpleegkundig consulent, palliatief team

Verpleging en verzorging

In het Groene Hart Ziekenhuis vinden wij intensieve begeleiding en uitstekende kwaliteit van zorg voor patiënten in de palliatieve fase erg belangrijk. Sinds januari 2020 is er een team ondersteunende en palliatieve zorg in het GHZ.

Dit team bestaat momenteel uit 2 verpleegkundig consulten en superviserend internist-oncologen. Tevens zijn longarts, geriater, neuroloog, anesthesist, ziekenhuisapotheker en paramedische disciplines actief betrokken.
Het team is van ma t/m vrijdag aanwezig en laagdrempelig inzetbaar bij patienten in de palliatieve fase in de (poli)kliniek.

Als verpleegkundig consulent probeer je elke dag het verschil te maken voor talloze mensen door adequate ondersteuning, begeleiding en uitleg te bieden in de palliatieve fase. Bij ons werk je met je hart en kun je echt iets betekenen voor een ander. Wij nemen graag de tijd voor onze patiënten, bijvoorbeeld om een bijzonder levensverhaal van een patiënt te horen. Samen zorgen wij er ook voor dat de naasten van onze patiënten goede begeleiding en uitleg krijgen.

Dit ga je doen

In verband met tijdelijke afwezigheid van een consulent zoeken we iemand die kan waarnemen. De waarneming duurt 6 maanden. Er bestaat een grote kans dat je ook daarna betrokken kan blijven bij het team, dit zoeken wij de komende maanden uit.

Als verpleegkundig consulent ben je verantwoordelijk voor de voorwachtfunctie van het team ondersteunende en palliatieve zorg waarin je binnen het ziekenhuis consulten uitvoert bij palliatieve patiënten. Je bent de spil van de organisatie én de schakel tussen medisch specialisten en verpleegkundigen als het gaat om palliatieve zorg. Patiënten en verpleegkundigen kunnen bij jou terecht met de meest uiteenlopende vragen op het gebied van palliatieve zorg. Je draait zelfstandig de voorwachtfunctie voor het team ondersteunende en palliatieve zorg met een medisch specialist als achterwacht. Bij de consulten op de verschillende afdelingen breng jij de situatie van de patiënt in kaart en geef je na overleg met de achterwacht advies aan de verpleegkundigen en medisch specialisten over de palliatieve zorg.

Dit breng je mee

 • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige en BIG-geregistreerd. Het is een pre als je bent opgeleid tot verpleegkundig specialist.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met of bent geschoold in de palliatieve zorg.
 • Je bent bekend in de kliniek en ervaring met oncologisch patienten is een pre.
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring opgedaan in een multidisciplinair team met patiënten in de palliatieve fase.
 • Je hebt een klantgerichte werkhouding, denkt in mogelijkheden en creatieve oplossingen.
 • Je geeft op een proactieve, efficiënte en transparante wijze invulling aan de functie.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een flexibele aanpakker en schrikt niet terug voor weerstand.
 • Organisatorisch ben je een natuurtalent.

Bij ons krijg je

Wij vinden het heel belangrijk dat je je thuis voelt en zullen je met open armen ontvangen. Daarnaast krijg je van ons:

 • Een tijdelijk contract van 6 maanden van 24 uur, wil je minder dan 24 uur, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.
 • Salaris conform Cao Ziekenhuizen, FWG 50 (bij een 36-urige werkweek maximaal € 4.118,- bruto per maand). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
 • De kans om te kijken of dit werk je aanspreekt.
 • Een superleuke baan, met veel verantwoordelijkheid en ruimte om aan je rol als consulent palliatieve zorg een eigen invulling te geven.

Werken bij het GHZ

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat 't klopt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daphne Grootendorst, teamleider, ,

Telefoonnummer:Functie:verpleegkundig consulent
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groene Hart Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Verpleegkundig Consulent Groene Hart Ziekenhuis 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures