Vacature Voorman/Voorvrouw

Voorman/Voorvrouw in Capelle aan den Ijssel

Voorman/voorvrouw

"Een goede voorman of voorvrouw inspireert, motiveert en leidt het team naar succes met visie en empathie."

Wat ga je doen?

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een correcte invulling en uitvoering van het schoonmaakcontract op de locatie. Naast het geven van instructies en aanwijzingen ben je dagelijks te vinden op de werkvloer. Je draait je eigen diensten en daarnaast controleer je de kwaliteit en bewaakt de voortgang van diensttijden. Je zorgt ervoor dat het werk op de best mogelijke wijze wordt uitgevoerd, volgens een goede planning en met de hoogste kwaliteit als resultaat. Tevens zie je toe op een juist en efficiënt gebruik van schoonmaakmiddelen. In deze functie ben je een echte aanpakker, het is belangrijk om als team te werken.

Je verricht zelf de verschillende werkzaamheden, zoals stof wissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair en/of kantoorruimten, enz. Dat doe je volgens een programma waarin precies staat beschreven wat je moet doen, hoe en wanneer. De werkzaamheden vinden plaats kantooromgeving, loods en in een GMP omgeving ook wel cleanroom genoemd. Dit betekent dat de werkzaamheden onder strikte voorschriften en procedures uitgevoerd worden.

Naast reguliere schoonmaak werkzaamheden en naleving van het schoonmaakcontract heb je ook leidinggevende ervaring. Je weet medewerkers te motiveren en ben elkaar het gewenste resultaat te behalen. Je wordt op afstand aangestuurd door je leidinggevende. Een grote mate van zelfstandigheid wordt daarom gevraagd.

Wat bieden wij?

Ontdek wat wij bieden om jouw werkervaring te belonen:

  • Een contract voor 20 uur per week;
  • Salaris volgens het cao voor schoonmaak met een uurloon vanaf €14,47;
  • Werktijden in overleg;
  • 25 vrije dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Je ontvangt een teken- & retentiebonus van € 250;
  • Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, een pensioenregeling, korting op zorgverzekering, en er is een voordeelshop waar je gebruik van kunt maken.

En, als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Waar ga je het doen?

Het leven vooruit helpen - dat is waar het bij Bayer om draait. Dag in, dag uit stellen we onszelf op de proef. Alles bij elkaar. Over de hele wereld. Met enthousiasme voor nieuwe ideeën.

Bayer is een wereldwijde onderneming met kerncompetenties op het gebied van life sciences op het gebied van gezondheidszorg en voeding. We ontwerpen onze producten en diensten om mensen en de planeet te helpen gedijen door inspanningen te ondersteunen om de ongekende wereldwijde uitdagingen aan te pakken die worden veroorzaakt door een groeiende en vergrijzende wereldbevolking.

Bij Bayer zetten we ons in om duurzame ontwikkeling te stimuleren en een positieve impact te genereren met onze bedrijven.

Geïnteresseerd? Reageer direct via de 'solliciteren' button.

Accepteer je deze baan bij Sodexo, dan ontvang jij na het succesvol doorlopen van je proefperiode een tekenbonus van bruto €250 Wordt je eerste contract verlengd? Dan ontvang je een extra bruto bonus van €250.Functie:voorman voorvrouw
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Voorman/Voorvrouw Sodexo 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures