Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Gouda

Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden bij het Rode Kruis

Het Rode Kruis is van oudsher een vrijwilligersorganisatie. Ook in Gouda zijn veel vrijwilligers actief.

Wat kun je doen bij het Rode Kruis?

Wij hebben verschillende vrijwilligersfuncties: van EHBO-ers bij evenementen tot collectanten en chauffeurs. Voor langere tijd of voor een kortere periode. Als vrijwilliger ondersteun je voornamelijk de activiteiten van het Rode Kruis in de Goudse regio, maar als je dat leuk vindt kun je ook aan de slag tijdens grote inzetten elders in het land.

Heb je al een EHBO-diploma?

Om als Rode Kruis-vrijwilliger te kunnen worden ingezet moet je in het bezit zijn van een geldig EHBO-diploma of bereid zijn deze te behalen. Alleen als collectant of secretarieel ondersteuner heb je geen EHBO-diploma nodig. Je kunt, wanneer je vrijwilliger wilt worden, binnen het Rode Kruis een EHBO-opleiding volgen.Functie:vrijwilliger
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rode Kruis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Vrijwilliger Rode Kruis 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures