Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Gouda

Vrijwilligers in het GHZ zijn onmisbaar

Een glimlach, een luisterend oor, een helpende hand. Als vrijwilliger van het GHZ ben je van grote betekenis. Werken als vrijwilliger in het GHZ betekent werken in een professionele vrijwilligersorganisatie. Vrijwilligers zetten zich dagelijks in om een belangrijke bijdrage te leveren aan het welbevinden van onze patiënten en bezoekers door hun warme uitstraling, betrokkenheid en extra aandacht. Je zet je in voor patiënten en bezoekers en tegelijk doe je zelf bijzondere ervaringen op.

In het Groene Hart Ziekenhuis werken zo'n 180 enthousiaste vrijwilligers. Zij spelen een belangrijke rol bij een hartelijke ontvangst en een aangenaam verblijf van de patiënten. Onze vrijwilligers ondersteunen diverse afdelingen met allerlei werkzaamheden, maar geven vooral de patiënt en bezoeker daar waar mogelijk wat extra aandacht en een luisterend oor.


Word onderdeel van ons team

Als vrijwilliger kun je, afhankelijk van jouw beschikbaarheid, ingezet worden van maandag t/m vrijdag tussen 07:30 en 21:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 12.00 - 18.00 uur (Spoedeisende Hulp). En op zaterdag- en zondagochtend op diverse verpleegafdelingen. Samen en in goed overleg bespreken we waar en wanneer je ingezet wordt. Een dagje vrij nemen of lekker op vakantie? Natuurlijk kan dat!

Studeer je nog of heb je een tussenjaar en wil jij je ook inzetten als vrijwilliger. Dat kan! Je doet mooie ervaringen op en je verrijkt tegelijk je eigen CV.

Wat biedt het GHZ?

Je wordt onderdeel van een fijn GHZ vrijwilligersteam. Je geeft mooie ervaringen door aan anderen en krijgt daar zelf ook mooie ervaringen voor terug. Wij vergoeden je reiskosten en je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst waarin afspraken zijn vastgelegd en waarmee je tijdens werktijd verzekerd bent. Wij bieden mogelijkheden tot scholing, ontplooiing en meedenken. Daarnaast organiseren we diverse themadagen en ontvang je een eindejaarsgeschenk als dank voor jouw inzet.

Dit breng jij mee

Wij zoeken vrijwilligers die minimaal één dagdeel per week beschikbaar zijn. Ook is het belangrijk dat je als persoon bij het GHZ past.

Meld je aan als vrijwilliger

Mooi dat je erover denkt je aan te melden als vrijwilliger! We gaan een leuke en zinvolle plek voor je vinden en houden rekening met jouw voorkeuren en de tijden dat je beschikbaar bent. Meld je hier alvast aan, dan kijkt vrijwilligerscoördinator Ingrid Beelen samen met jou welke functie het beste past.

Een unieke bijbaan naast mijn studie

'Tijdens mijn vrijwilligerswerk voer ik veel gesprekken met patiënten. Op zo'n moment zie ik alles wat ik heb geleerd in de boeken tot leven komen.''

Als vrijwilliger ben je er voor de patiënt

'Op de SEH liggen geluk en verdriet soms dicht bij elkaar. Als vrijwilliger kun je op dat moment van grote betekenis zijn. '

Direct naar

Aanmelden vrijwilligerswerk Meld je met dit formulier aan als vrijwilliger in het GHZ.

Wat kun je doen als vrijwilliger? Lees wat je kunt doen als vrijwilliger in het GHZ.Functie:vrijwilligers
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groene Hart Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Vrijwilligers Groene Hart Ziekenhuis 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures