Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Moordrecht

Wij zoeken vrijwilligers

In het mooie Moordrecht bevindt zich zorgvilla Vivere, waar we naast wonen ook dagbesteding aanbieden. Gedurende de week hebben we een gezellige groep mensen (jong én oud) bij elkaar, o.a. met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Groeps- en individuele activiteiten en gezamenlijk lunchen zijn onderdeel van de dag.

De activiteitenbegeleider en medewerkers van het zorgteam leggen de nadruk op welzijn. Naast praktische zorg vinden we het erg belangrijk dat iedere cliënt een zinvolle dag heeft, aangepast op zijn/haar wensen. Een spelletje, een creatieve uitdaging of even een gesprekje of een wandeling?

Wat levert het op?

  • Nieuwe contacten

  • Gezellige collega's én cliënten

  • Veel geluk en voldoening

  • Een vrijwilligersvergoeding van € 7,50 per keer tot een maximum van € 1800 per jaar (wanneer u ondersteuning in ons activiteitencentrum biedt).Functie:vrijwilligers
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:1800 – 1800
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met sanare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Vrijwilligers sanare 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures