Vacature Werkvoorbereider E Utiliteit

Werkvoorbereider E Utiliteit in Rotterdam

Jij bent een ervaren Werkvoorbereider en je wil je verder ontwikkelen. Je wil werken in een omgeving die je hierin stimuleert. Een vaste baan met voldoende afwisseling, en kansen om kennis op te doen en te delen. Terwijl je tegelijkertijd ook nog bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie en zorgt voor een betere wereld!

Rotterdam €3150 - 4200 Vast 32-40 uur

Werkvoorbereiders in overleg

Je bent een ervaren Werkvoorbereider. Jij wil je graag verder ontwikkelen in een omgeving die je hiervoor de kans biedt. We hoeven jou niet te vertellen wat de rol van Werkvoorbereider inhoudt. We gaan wel graag met jou in gesprek over wat je verder wil leren en hoe je jouw werk het liefst doet. Je gaat samenwerken met collega's die je beter maken en zet desgewenst je expertise in om ook anderen beter te maken. Samen versnellen we jouw carrière en de energietransitie.

Jouw persoonlijke ontwikkeling wordt mede bepaald door de projecten waar jij mee aan de slag gaat. Samen met jouw Field Manager kies jij waaraan je gaat werken. Het kantoor en de bedrijfsschool van Technical Valley vind je in Ermelo. Wij hebben projecten in het hele land, daarom werk jij altijd in de buurt van je woonplaats. Afhankelijk van jouw wensen kan dit bij een groot, landelijk bedrijf zijn of juist bij een kleiner, regionaal bedrijf.

Hoe gaan we jouw carrière versnellen?

Je hebt al veel ervaring en kennis opgedaan. Samen kijken we naar wat jouw volgende stap kan zijn. Misschien ben jij nu wel bezig met een project in de Industrie, Rail of Woningbouw en wil je je graag verder ontwikkelen in de Utiliteit. Óf ben je nu al werkzaam in de Utiliteit en sta je open voor uitdagendere projecten! We zetten het 'Ervaringskompas' in om de koers voor jouw loopbaan te bepalen. Zo ontwikkel jij je in kennis én in brede ervaring.

Waar sta je over twee jaar?

Aan de hand van het Ervaringskompas hebben we samen bepaald hoe jij je verder wil ontwikkelen en in welke projecten jij het best tot je recht komt. Afhankelijk van jouw behoefte heb jij meerdere van onze E-volve trainingen gevolgd en je verder kunnen scholen. In de kennissessies die wij organiseren kan jij sparren met collega's, en zo je kennis verbreden en delen. Met deze twee jaar aan extra ervaring ben jij klaar om door te groeien naar de functie van Projectcoördinator, Senior Werkvoorbereider, Leermeester of Projectleider. Zet je een stap zijwaarts, dan zijn er meer projecten om op te pakken. Of jij bundelt je krachten om Junior Werkvoorbereiders in te werken, en stelt plannen op voor deze nieuwe talenten. Wij begeleiden je graag verder in jouw loopbaan.

Als ervaren Werkvoorbereider hoeven we jou niet te vertellen hoe je werk eruit zou kunnen zien. Jouw werkzaamheden variëren, afhankelijk van het project en de klant. Natuurlijk begeleiden we jou en helpen we je in je groeiambities. Daarbij draag je ook zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling en voor die van je collega's. Je werkt veel samen met diverse partijen en collega's van verschillende afdelingen.

Projecten waar jij aan zou kunnen werken:

 • Het renoveren van een groot kantoorpand;
 • Bouw van een nieuw ziekenhuis;
 • Verduurzamen van een overheidsinstantie.

 • Zekerheid; je krijgt direct een vast contract voor onbepaalde tijd bij Technical Valley;
 • Groei; ontwikkelmogelijkheden via ons eigen ontwikkelplatform E-volve en op onze eigen bedrijfsschool, het opleidingscentrum van ons zusterbedrijf Quercus;
 • Afwisseling; toonaangevende projecten van minimaal 6 maanden;
 • De mogelijkheid om jezelf te verbreden zonder baanzekerheid te verliezen;
 • Een mooi salaris van € 3.150 tot € 4.200 bruto per maand (afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond);
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een goede kilometervergoeding of een auto van de zaak die je ook privé mag rijden;
 • 25 vakantiedagen en daarnaast bouw je adv-dagen op;
 • Leuke evenementen zoals een zomerbarbecue, een kerstdiner, personeels- en teamuitjes en maandborrels met je Technical Valley team.

Organiseren en regelen is jou op het lijf geschreven. Je denkt vooruit, kan goed schakelen tussen verschillende partijen, projecten en taken en houdt overzicht. Daarnaast ben je communicatief vaardig, heb je kennis van materialen en kun je tekeningen lezen.

 • Minimaal 1 jaar werkervaring als Werkvoorbereider of Calculator;
 • Een mbo-diploma in de richting van elektrotechniek, energietechniek of mechatronica.
 • Een rijbewijs B;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

In jouw functie sta je dagelijks in contact met collega's om elk project tot een goed resultaat te brengen. Denk aan je directe collega's, ook heb je contact met leveranciers, (onder)aannemers en Monteurs. Je bent bovendien onderdeel van een vast team binnen Technical Valley. Daar heb je collega-Werkvoorbereiders en een persoonlijke Field Manager. Met je collega's van Technical Valley heb je maandelijkse kennissessies waar je met elkaar kunt sparren, kennis opdoen en delen.

Over Technical Valley

Techniek heeft energie nodig. Daarom zijn wij al ruim 15 jaar lang een bron van energie voor de technische sector. We werken in uiteenlopende functies binnen de energietechniek, installatietechniek, railtechniek en telecom aan toonaangevende projecten. Zo zorgen we voor een duurzamer en toekomstbestendig Nederland. We bedenken het achter de tekentafel en staan net zo lief zelf met onze voeten in de klei. Wij zijn bedenkers én afmakers! Dit zijn we geworden door talent elke dag verder te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht speelt hierbij een cruciale rol. Hoe kunnen we jou de energie geven om de juiste uitdaging te vinden? En wat zijn je groeiambities? Dat is een van de redenen dat meer dan 400 collega's en opdrachtgevers al jaren met ons samenwerken. Kom jij de energietransitie samen met ons versnellen?

Goede keuze, je hebt gesolliciteerd! Binnen één week hoor je meer

Kennismaking met Fleur

We zijn benieuwd naar jouw ambities

Op gesprek bij Marijn

Samen met jou versnellen wij de energietransitie

Fleur staat voor je klaar!

Zullen we eens vrijblijvend een kop koffie of thee drinken? Stuur mij een berichtje en we plannen direct een afspraak in. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook!

Krijg je hier energie van?

Rotterdam €4000 - 5000 Vast 32-40 uur

Jij bent een ervaren Uitvoerder en je kent de weg in de wereld van de elektrotechniek. Wat je mist is de kans om je in jouw tempo verder te ontwikkelen. Jij wil dolgraag verder groeien en bredere ervaring opdoen. Hoe gaaf is het om zowel de energietransitie als jouw eigen carrière te versnellen?

Groningen €4000 - 6000 Vast 32-40 uur

Als projectleider ben jij de aanvoerder van het projectteam. Nu wil jij je verder verdiepen in projecten in de energietransitie. Je wil je opgedane kennis en ervaring nu toepassen in de energietechniek. Met sterke communicatie en leiderschap stuur je teams naar succes.

Ermelo €3500 - 5500 Vast 32-40 uur

Wij versnellen de energietransitie. Zo werken we samen aan een betere toekomst, voor de mensen om ons heen, voor onszelf en voor ons klimaat.

BTW: NL 857230815B01

Copyright 2024 - Technical Valley

Functie:werkvoorbereider utiliteit
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3150 – 3150
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Werkvoorbereider E Utiliteit Finance Valley 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures