Vacature Werkvoorbereider / Projectbegeleider

Werkvoorbereider / Projectbegeleider in Gouda

Werkvoorbereider / projectbegeleider

Bedrijf: BKB Infra

2023-10-05

Wil je een bijdrage leveren aan mooie projecten? En werk je graag met kundige collega's in een hecht team?
Dan is dit je kans!
Bij BKB Infra, een KWS-onderneming en onderdeel van VolkerWessels , zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste werkvoorbereider.

Jouw baan als werkvoorbereider / projectbegeleider

Je speelt een belangrijke rol bij de realisatie van onze projecten en denkt mee over de meest efficiënte en economische oplossingen.
Je zorgt dat voor aanvang van een project alles geregeld is, dat jouw collega's in de uitvoering over de juiste gegevens beschikken en draagt zorg voor een juiste overdracht van kennis van calculatie tot en met uitvoering en oplevering.

 • Je draagt zorg voor de projectplanning, samenstelling van (projectgerichte) werkmappen en de opstelling van projectplannen waaronder onder andere V&G-, kwaliteits- en milieuplannen
 • Je ondersteunt de uitvoering met betrekking tot werkmethoden
 • Je bent verantwoordelijk voor inkoop op projectniveau
 • Je draagt kennis en inzicht over bij overgang van de werkvoorbereidingsfase naar de uitvoeringsfase en begeleidt zo nodig een project gedurende de uitvoeringsfase
 • Je onderzoekt mogelijkheden van alternatieve uitvoering en bouwstoffen
 • Je signaleert afwijkingen in een bestek en stelt afwijkingen op
 • Je kan simpele ontwerptaken uitwerken in AutoCAD
 • Je zorgt voor een compleet opleverdossier naar de klant

Als werkvoorbereider is het jouw prioriteit dat alles goed geregeld is voor je uitvoerende collega's. Een cruciale rol waarbij je het bouwproces meemaakt van papier tot realisatie.
Je hebt veel variëteit in je werk. Vandaag houd je je bezig met de tijdsplanning en inkoop van een project, morgen richt jouw werk zich op het uitwerken van een plan inzake kwaliteit en veiligheid.


Je komt te werken in een hecht en professioneel team waarbij je elkaar ondersteunt en indien noodzakelijk een deel van elkaars werkzaamheden kunt overnemen.

Jouw kwaliteiten als werkvoorbereider / projectbegeleider

Je bent pragmatisch ingesteld en zorgt ervoor dat dingen geregeld worden.
Je bent in staat proactief en resultaatgericht te denken en te handelen, waarbij een kostenbewuste en klantgerichte houding altijd aanwezig is en je bent iemand die graag in teamverband het beste resultaat met elkaar wilt behalen en bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.

 • Minimaal een opleiding op MBO-niveau in een technische richting, bij voorkeur civiele techniek
 • Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie in de weg- en waterbouw
 • Kennis van diverse contractvormen en werkmethoden (RAW en Design & Construct)

Wat bieden wij jou als werkvoorbereider / projectbegeleider

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra. Bovendien investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en hebben wij veelzijdige loopbaanmogelijkheden binnen BKB Infra en KWS.
Wij bieden je:

 • De kans om aan mooie baanbrekende projecten te werken waar jij een belangrijke rol in speelt
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra, waaronder veertig vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Een goed pensioen en een collectieve ziektekostenverzekering
 • De mogelijkheid tot persoonlijke groei met een gedegen begeleiding, waarbij ondernemerschap de ruimte krijgt

Ons bedrijf

BKB Infra is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en aanleggen van betonverhardingen. Of het nu gaat om betonnen wegen, rotondes, bedrijfsverhardingen, vliegtuig- en busplatformen, fiets- en kavelpaden en trottoirbanden of het aanbrengen van printbeton. Wij hebben de mensen, de kennis, het materieel en de middelen in huis voor het realiseren van een juiste verharding met een zeer lange levensduur.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om rekening te houden met mensen en hun omgeving. Tijdens de voorbereiding en de uitvoering kijken onze medewerkers of de uitvoering niet in strijd is met de omgeving van de bouwlocatie.

Kort samengevat kan BKB infra van dienst zijn op het gebied van o ntwerp, advies én bouw van het complete spectrum aan betonconstructie in de GWW.

Klaar voor een mooie loopbaan als werkvoorbereider / projectbegeleider

Ben je enthousiast geworden?
Functie:werkvoorbereider projectbegeleider
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BKB Infra via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Werkvoorbereider / Projectbegeleider BKB Infra 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures