Vacature ZZP Boomverzorger

ZZP Boomverzorger in Rotterdam

Groen en Agri LogoZZP ETW

ZZP ETW

Fulltime (40 uur) Heel Nederland Tarief in overleg Solliciteer nu

Over jouw baan als ZZP ETW'er

Ben jij een ZZP ETW en op zoek naar zaagklussen in de bomen? Dan zit je bij Groen en Agri projecten goed. Wij zoeken per direct een ervaren ZZP ETW. Je kan in heel Nederland aan slag, dus ook bij jou in de omgeving.

Als echt ZZP boomverzorger weet jij als geen ander hoe je de bomen veilig betreed, hoe je de hoogwerker bestuurd en wanneer takken rijp zijn voor de versnipperraar. Wij voorzien jou eventueel van het juiste materieel en een werkbus.

  • BG Image 2ZZP Boomverzorger

Met alle kennis en ervaring die jij hebt opgedaan is geen enkele klus voor jou te gek. De ene dag ga jij de hoge treurwilg in het stadspark terugsnoeien en de andere dag sta je op het evenemententerrein om de omgewaaide bomen te ruimen na de storm van afgelopen weekend. Eerst ga je de bomen vellen. Daarna zaag je de takken af die je vervolgens door de versnipperraar heen haalt.

Als ZZP boomverzorger is het van belang dat jij over alle benodigde certificaten beschikt zoals VCA. Daarnaast zijn er als ZZP 'er ook andere documenten nodig. Zo moet jij een KvK uittreksel nodig niet ouder dan 3 maanden en een geldig paspoort of ID bewijs. Verder ben jij in het bezit van een aansprakelijkheidsverzekering en heb jij een modelovereenkomst van de belastingdienst.

Ben jij de ZZP ETW die wij zoeken? Solliciteer meteen en ga aan de slag in jouw regio!

BG Image 2

EEN ERVAREN GROENPLOEG MÉT MATERIEEL INHUREN?

Neem contact opFunctie:zzp boomverzorger
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. ZZP Boomverzorger Groen en Agri Projecten 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures