Vacature Adviseur Communicatie

Adviseur Communicatie in Gouda

Adviseur Communicatie/ Relatiebeheer Externe Zorgrelaties

Staf en ondersteuning

Zodra je de afdeling van de Commerciële Eenheid oploopt, merk je het. Een open werksfeer, collega's die hard werken maar ook tijd maken voor een gezellig praatje. Een plek waar we goed kijken wat er in de regio speelt zodat onze zorg in het ziekenhuis hierop aansluit. Een afdeling waar we kansen en uitdagingen signaleren en waar we volop de ruimte en mogelijkheden krijgen om hierop in te spelen.

Externe Zorgrelaties is een onderdeel van de Commerciële Eenheid en hier werken we aan een goede samenwerking tussen het ziekenhuis en verwijzers. We zijn een servicegerichte afdeling waar we continue zorgen voor een goede aansluiting tussen ziekenhuiszorg en de zorg in de praktijken van onze verwijzers. De koers van onze afdeling bepalen we samen. We zijn ambitieus, doorzetters en houden van gezonde dosis humor. In ons team staan we voor elkaar klaar, denken we met elkaar mee en springen we bij waar nodig.

Dit ga je doen

Jouw werkdag is nooit saai of rustig. Je start de dag met een regulier overleg met één van onze medisch specialisten. Je bespreekt wat er speelt bij het specialisme en bedenkt wat relevant is om te delen met onze verwijzers. Je hebt telefonisch contact met een huisarts die aanloopt tegen een probleem rond verwijzing naar een specialisme. Als troubleshooter heb je snel de kern helder en zorg je ervoor dat de vraag bij de juiste personen in het ziekenhuis wordt neergelegd. Daarna heb je een overleg met een aantal huisartsen en medisch specialisten over welke teleconsultaties nog wenselijk zijn. Ook bespreek je de status van een transmuraal project en leg je nieuwe communicatiemogelijkheden voor.
Na de lunchwandeling sluit je aan bij het Marketing en Communicatie overleg. Later die middag heb je overleg met de externe locatie over onze GHZ artsenavond en de invulling daarvan. Ook maak je de accreditatie-aanvraag in orde voor huisartsen en medisch specialisten. Daarna schrijf je nog de laatste berichten voor de nieuwsbrief voor verwijzers, die je perse vandaag wil versturen. De dag is alweer voorbij gevlogen!

Dit breng je mee

Je hebt een relevant hbo-diploma op zak, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie of relatiebeheer. Met minimaal 3 jaar werkervaring in de marketing/ communicatie ben je nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. In de functie moet je goed weten wat er bij onze verwijzers speelt en welke ontwikkelingen uit het ziekenhuis met hen gedeeld moeten worden. In je communicatie ben je kort, bondig en praktisch. Je houdt ervan om zowel tactisch als operationeel bezig te zijn. Je staat stevig in je schoenen en bent organisatiesensitief. Het schrijven van teksten gaat je makkelijk af en ook systemen zoals een CMS, CRM of Mailchimp zijn jou niet onbekend. Tot slot werkt jouw enthousiasme voor anderen aanstekelijk en vinden anderen het fijn om met je samen te werken! Je kunt je goed in een ander verplaatsen, bent een verbinder en denkt in mogelijkheden.

Bij ons krijg je

  • Een superleuke baan met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Een warm welkom en voldoende tijd om er helemaal in te komen
  • Ruimte om projecten te leiden en je zelf te ontwikkelen
  • Een dienstverband van 32 - 36 uur per week
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salariëring conform Cao Ziekenhuizen FWG 55 op basis van opleiding en ervaring, max € 4842,- bruto p/m (bij 36 uur)
  • 8,33 % vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering (dus bij elkaar 14 bruto maandsalarissen per jaar)
  • Op loopafstand van trein en bus en vlakbij de A12

Daarnaast wordt er veel georganiseerd om jou te helpen energiek te blijven. Van een fietsplan tot korting op sportscholen en gratis voedingsadvies en/of beweegadvies.

Werken bij het GHZ

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat 't klopt.

Nieuwsgierig geworden, maar heb je nog een vraag? Voor meer informatie kun je contact opnemen met , coördinator Externe Zorgrelaties, .

Te volgen bij ons eigen opleidingsinstituut

Denk je dat iets beter kan? We horen het graag

Ongedwongen netwerken en kennis delen

Op sporten en diverse verzekeringen

Wij maken altijd tijd voor je!

We werken je goed in, je voelt je snel thuis bij ons

Bij ons kun je extra vrije dagen kopenFunctie:communicatieadviseur
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groene Hart Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Adviseur Communicatie Groene Hart Ziekenhuis 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures