Vacature Assistent

Assistent in Rotterdam

Assistent (business) controller

In het kort

Hoe je van cijfers en van de zorg? En heb jij de nodige werkervaring als assistent, junior of medior Controller, en bij voorkeur een hbo diploma en affiniteit met de zorgsector? Ben je voor 32-36 uur per week beschikbaar voor een leuke en uitdagende functie? Dan maken wij graag kennis met je!


assignment_ind Stafkantoor

location_city Stafkantoor Aafje

pin_drop Rotterdam

timer 36 uur, 32 uur

savings FWG 50 - € 3.013 - 4.370

Als assistent-controller ondersteun je de business controllers bij de werkzaamheden in het kader van de uitvoering van de planning & control cyclus. Jij stelt rapportages op en voert gesprekken met de zorgteams in de lijn (Zorg, Diensten, Welzijn en Behandeling). Daarnaast voer je diverse financiële analyses uit. Ook speel je een rol in de verdere ontwikkeling en automatisering van rapportages vanuit ons Datawarehouse.

Jouw afdeling
Binnen Aafje zijn we op zoek naar een assistent-controller voor de afdeling business control. De afdeling control is onderdeel van de afdeling Financiën, hieronder valt ook de afdeling financial control en de financiële administratie. De afdeling Financiën telt in totaal 24 medewerkers, de afdeling business control telt 7 medewerkers.
De afdeling Financiën is gestart met een verdere ontwikkeling op het gebied van automatisering. Business intelligence, data gestuurd werken, 'zero admin' en digitalisering zijn slechts enkele termen die de komende jaren een nog belangrijkere plek gaan krijgen binnen onze financiële functies.

Jouw werkplek
De afdeling Financiën van Aafje is gevestigd op het hoofdkantoor Kralingse Zoom te Rotterdam. Binnen Aafje kennen wij het zgn. hybride werken, dat wil zeggen dat je zowel op kantoor als thuis kan werken.

Dit breng je mee:

 • Je beschikt minimaal over een mbo+ / hbo bedrijfseconomische opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring als controller;
 • Je hebt kennis van verschillende methodes en technieken om te kunnen analyseren en interpreteren;
 • Je hebt je financieel economisch inzicht, kennis van automatisering en informatisering;
 • Je hebt ervaring met Excel/Spreadsheets en BI tooling, ervaring met het werken met financiële pakketten is een pré;
 • Je hebt een proactieve en flexibele instelling;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent iemand die initiatief neemt, over grenzen van het eigen vakgebied heen kijkt en inventief is;
 • Je pakt nieuwe informatie snel op en je bent leergierig.
 • Je bent doortastend, enthousiast, zelfstandig, klantvriendelijk, accuraat en deskundig

Neem dan contact op met Maurice van der Weel, manager Financiën via telefoonnummer . Kijk voor meer informatie over Aafje op onze website www.aafje.nl .

Ken jij de ideale kandidaat?

Deel dan deze vacature in jouw netwerk

Solliciteer direct

Werken op het stafkantoor

Heb jij een hart voor de zorg, maar wil je liever achter de schermen werken dan ervoor? Op vaste, doordeweekse dagen? Dan is een staffunctie misschien iets voor jou. Je kunt aan de slag op ons stafkantoor in Rotterdam (Aafje) of Barendrecht (Aafje Hulpthuis).

Wat bieden wij jou?

Iedereen is anders en daarom gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past om een goede balans in je werk en privé leven te vinden. Daarnaast biedt Aafje jou een prettige werksfeer, een goed salaris volgens de cao VVT en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Is Assistent (business) controller de droombaan voor jou?

Solliciteer dan direct! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken waar je mogelijk als Assistent (business) controller aan de slag kunt gaan!

Over Aafje

Aafje is een zorgorganisatie in Rotterdam, Dordrecht en omstreken. Bij Aafje kunnen ouderen wonen, revalideren en logeren. Ook biedt Aafje thuiszorg en vele activiteiten in de wijk, waaronder dagbesteding.Functie:assistent
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3013 – 4370
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Assistent Aafje 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures