Vacature B-to-B Marketeer

B-to-B Marketeer in Gouda

Als B-to-B Marketeer werk je nauw samen met je collega's in de unit en met je marketingcollega's van het centrale Marketing & Communicatieteam. Met jouw kennis en ervaring maak je een marketingplan en voer je dit uit. Voor de ontwikkeling van nieuwe proposities werk je samen met de portfoliomanagers en productmanagers, spot je de trends in de markt en hou je de proposities up-to-date. Een belangrijk onderdeel is het uitbouwen van de bekendheid van onze verschillende oplossingen op het gebied van moderne werkplekoplossingen (o.a. hybrid cloud en user support).
Samen met je collega's van Digital Business Solutions stem je doelen af en vertaalt deze naar geïntegreerde campagnes met impact. De voortgang van de activiteiten rapporteer je rechtstreeks aan de verantwoordelijke Commercieel Directeur.
Het belangrijkste in deze functie: je neemt initiatief, omdat je weet dat dat nodig is om de business mee te krijgen. Jij inspireert en motiveert interne stakeholders via regelmatige updates van je activiteiten, marketingplanning en resultaten. Energie, drive en samen willen bouwen aan meetbare marketing zijn onmisbare kwaliteiten om de juiste impact te maken. Zet jij met ons de volgende stap in performance marketing?
We zijn allemaal professionals, maar aan een pakkencultuur doen we niet. Je komt te werken in een informele sfeer, met veel vrijheid en ook tijd voor gezelligheid.
Wat doe je nog meer?

  • Ontwikkelen van nieuwe competitieve proposities en aquisitie van nieuwe klanten (leadgeneratie) en behoud bestaande klanten
  • Branding van de propositie “moderne werkplekoplossingen” (o.a. hybrid cloud en user support)
  • Inzetten alle kanalen voor campagnes zoals SEM, SEO, content, social en events.
Hier starten jouw kansen Zonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien. Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de meer dan 900 collega's van Centric Digital Business Solutions in Nederland, Litouwen en Roemenië. Als partner van honderden organisaties in de publieke, financiële, logistieke en industriële sector zorgen wij er dagelijks voor dat de dienstverlening van deze organisaties optimaal ondersteund wordt. Van het gemeenteloket waar jij jouw reisdocumenten aanvraagt, tot de bevoorrading van de supermarkt en het afrekenen van jouw boodschappen, onze IT infrastructuur, onze cloud, onze werkplek blijft altijd draaien.
 

Functie:Marketing Communications, B-to-B Marketeer
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via michelle.van.der.veer@centric.eu of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. B-to-B Marketeer Centric 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures