Vacature Bijbaan

Bijbaan in Rotterdam

Werken bij KSH

De allerleukste bijbaan, die heb je bij KSH Kinderopvang - Regio Rotterdam

 • Bijbaan
 • Rotterdam
 • 11 uur geleden geplaatstKinder Service Hotels

Kinderopvang - van 0 tot 13 jaar

Toe aan een écht leuke bijbaan met inhoud? Bij KSH moet je zijn. Vind je het leuk om met kinderen te werken en tegelijkertijd waardevolle praktijkervaring op te doen? Dan is deze baan als pedagogisch medewerker in Rotterdam iets voor jou!

Hoe ziet mijn bijbaan er straks uit?

Wij zijn op zoek naar medewerkers voor meerdere vestigingen van KSH in Rotterdam, wij gaan graag met jou het gesprek aan om te kijken of een van ons vestigingen iets voor jou is!

Als pedagogisch medewerker van een kinderdagverblijf in Rotterdam heb jij kinderen 0 tot 4 jaar onder je hoede. Dit is een uitdagende leeftijdsgroep, de ontwikkeling gaat namelijk erg snel! Aan jou de taak om dit in goede banen te leiden. Samen met je collega's deel je dag op een gestructureerde wijze in. Je organiseert activiteiten die aansluiten bij de belevingswereld van hun leeftijd en zorgt voor een leerrijke omgeving voor elk kind. Kinderen worden zo uitgedaagd in hun ontwikkeling, leren keuzes maken in spelmateriaal, in alleen spel en in groepsactiviteiten. Jij zorgt dat de kinderen het naar hun zin hebben!

Als pedagogisch medewerker van de Kidsclub, buitenschoolse opvang (BSO) in Rotterdam zorg je er samen met je collega's voor dat er een leuk en leerzaam dagprogramma gemaakt wordt voor kinderen van 4 tot 13 jaar welke afgestemd is op ons pedagogisch beleid. Jij helpt de kinderen spelenderwijs hun talenten en interesses te ontdekken en begeleid ze in hun verdere ontwikkeling. Tijdens de vakanties worden er ook nog eens leuke uitjes georganiseerd, hier ben jij natuurlijk bij!

Wat bieden wij jou?

 • Voordelen met FiscFree;
 • Een enthousiast team van collega's, waarbij je trots kan zijn op de organisatie;
 • Leren in de praktijk van (ervaren) medewerkers;
 • Een inspirerende werkomgeving;
 • En natuurlijk een passend salaris.

Welke talenten bezit jij?

 • Jij bent (bijna) gekwalificeerd om te werken in de kinderopvang, volgt nu bijvoorbeeld een studie en wil ervaring opdoen in de praktijk. Wist jij dat als jij bepaalde studiepunten hebt behaald, soms ook al gekwalificeerd bent? Neem dan contact met ons op voor meer informatie;
 • Passie voor je vak en het werken met kinderen van 0 tot 13 jaar;
 • Je kan goed communiceren met kinderen, ouders en collega's;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je bent stressbestendig

Via onderstaand sollicitatieformulier, of door een mail te sturen naar met een korte omschrijving van jezelf.Functie:bijbaan
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Bijbaan Kinder Service Hotels 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures