Vacature Commercieel Servicemedewerker

Commercieel Servicemedewerker in Gouda

Commercieel Servicemedewerker regio Gouda

Lavans is per direct op zoek naar een

Commercieel Servicemedewerker regio Gouda


'Een tevreden klant is goed, een enthousiaste klant veel beter.

''

Concreet is dit wat je doet:

Lavans is per direct op zoek naar een commercieel servicemedewerker in omgeving Gouda . Vind je het leuk om dagelijks klanten te voorzien van schone producten, maar ook commercieel bezig te zijn? Krijg je energie van klanten helpen en enthousiasmeren én houd je van vrijheid in je job? Lees dan snel verder!

Jouw uitdaging!

Als commercieel servicemedewerker voorzie je de klanten die je bezoekt van optimale zorg en aandacht, zodanig dat volledig voldaan wordt aan de verwachtingen die de klant heeft van Lavans. Je bent de contactpersoon voor de klant en de verbindende schakel tussen de klant en de interne organisatie. Samen met de accountmanagers en collega's van de binnendienst vorm je een hecht, klein, slagvaardig klantenteam waarbij maximale klanttevredenheid en het realiseren van de commerciële doelstellingen centraal staan.

Een dag als commercieel servicemedewerker is nooit hetzelfde. Je rijdt dagelijks je routes om je klanten te voorzien van onze producten en diensten. Daarbij signaleer je tevens klantwensen, vragen en problemen en lost deze eventueel samen met je team op. Belangrijkste taken hierin zijn het proactief handelen ten behoeve van de kwaliteitsbeleving van de klant door hem of haar alle aandacht te geven met volle waardering en respect. Kortom, verras de klant!

Deze uitdaging begint met een uitgebreide kennismaking met onze organisatie en onze mensen. Zo krijg je een goed beeld van ons en onze klanten.

Wat je kunt laten zien!

Je wordt gedreven door het succes van je team. Met jouw aanpak enthousiasmeer je mensen en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Begaan zijn met klanten is vanzelfsprekend omdat je hen een "zorgeloze/vlekkeloze omgeving wil bieden". Je bent overtuigd van jouw toegevoegde waarde voor de klant en houdt van actief bezig zijn.

Wat je meeneemt!

· Je MBO werk- en denkniveau.

· Je passie voor klanten en collega's.

· Je focus op teamresultaat.

· Je proactieve en initiatief nemende houding.

· Je (zelf)overtuiging en moed.

· Je teamgeest en gedrevenheid.

Wat Lavans laat zien!

Met de nieuwe extra productieruimte en laadruimtes én nieuwe serviceroutes en serviceauto's zijn we volop in ontwikkeling. Daarom zoeken wij gedreven collega's die goed passen in ons dynamische familiebedrijf.
Lavans staat bekend om haar informele, familiaire bedrijfsvoering én haar vooruitstrevende personeelsbeleid. We geven je de ruimte om zélf je werk te organiseren. Zelfregulering bied je de kans om het beste uit jezelf naar boven te halen dat levert op: meer werkplezier, betrokken collega's en enthousiaste klanten!

Je wordt onderdeel van een hecht, gezellig en altijd positief gestemd team. De lijntjes zijn kort bij Lavans en geen een vraag is te gek.
Lavans vindt het belangrijk dat jij een goede werk-privé balans ervaart. Lavans kent in deze functie een fulltimewerkweek van 39 uur , waarin ruime vrijheid en flexibiliteit op meerdere vlakken in jouw functie garant staan.

Onder de noemer 'Lavans in balans' bieden we je tal van initiatieven die ervoor zorgen dat je letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zit. Zo hebben we een eigen fysiotherapeut in huis en kun je gezamenlijk sportlessen volgen. Het komende halfjaar trainen we samen voor het hardloopevenement 'De Lavans Halve van Helmond'.

Op 'n rijtje: Commercieel Servicemedewerker regio Gouda

Contract:

39

Opleiding:

MBO

Competenties:

Je voorziet klanten dagelijks van producten, diensten en signaleert proactief wensen vanuit de klant

Kerntaken:

Proactief, rijbewijs B en/of C en communicatief vaardig

Voel jij je aangesproken?

Vergroot je kansen door een treffende motivatiebrief te schrijven waaruit duidelijk blijkt:

  • Wie jij bent;
  • Waarom je bij Lavans wilt werken;
  • Waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie.

Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met (HRM) via of via .

Lavans hoofdkantoorFunctie:commercieel servicemedewerker
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:39 – 39

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lavans via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Commercieel Servicemedewerker Lavans 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures