Vacature Creatieve Muzikant

Creatieve Muzikant in Gouda

Jazz improvisatie is net als freestyle rap, d us taal is belangrijk: woorden worden zinnen, zinnen maken een verhaal... Om goed te kunnen improviseren moet je de 'taal ' leren spreken en heb je speciale vaardigheden nodig. Ben jij die creatieve muzikant die graag improviseert met een voorliefde voor jazzmuziek en wil je je verder ontwikkelen in dit genre? Onze Jazz Academie heeft voor jazzmuzikanten alles in huis om het maximale uit je talent te halen. Wil jij je verder ontwikkelen op jazz-gebied? M eld je dan aan!

Welkom op onze Jazz Academie!

De Jazz Academie is bedoeld voor instrumentalisten met minimaal 2 tot 3 jaar ervaring, die zich graag willen bekwamen in het genre. Om het niveau van de deelnemer te kunnen vaststellen, beginnen we met een kennismaking . Je ontmoet saxofonist en comboleider Arie Kuit. Samen ontdekken jullie wat jouw instroomniveau is. Voor deze kennismaking bereid je twee stukken voor op jouw eigen niveau. Arie vraagt je om een stukje van blad te lezen en geeft een improvisatie-oefening. Daarnaast wordt jouw kennis van toonladders en je muzikale oor in kaart gebracht . N a de kennismaking wordt gekeken in welke combo jij geplaatst wordt. Het kan gebeuren dat je op de wachtlijst komt als er onvoldoende comboplekken zijn voor de juiste match.

Je krijgt w ekelijks comboles waarbij je samenspeelt met cursisten van gelijk niveau. We verwachten dat je zelfstandig aan de slag kunt met het materiaal. Minimaal e ens per half jaar doe je mee aan een optreden. Ook bieden we een aantal keer per jaar verdiepende workshops aan tegen een beperkte eigen bijdrage.

Combo
Tijdens de wekelijkse combo les komt alles samen wat je die week hebt geleerd. Samen met je medecursisten i mproviseer je en verken je wat er allemaal mogelijk is. Onder leiding van saxofonist Arie Kuit werkt de combo toe naar een spetterend optreden.

Doelen
Het leren kennen en gebruiken van

  • toonladders (majeur, mineur, blues, pentatonics etc.),
  • akkoorden en hun functies,
  • verschillende soorten timing (denk aan swing, latin en funk).

We werken aan jouw eigen sound: de verschillende kleuren die je kunt maken met de instrumenten en je eigen draai leren geven aan de muziek. Het programma wordt naar niveau aangepast.

Heb je zin gekregen om mee te spelen? Om andere jazzliefhebbers te ontmoeten en er samen op los te improviseren? Inschrijven kan het hele jaar door, informeer naar de mogelijkheden door te mailen naar .

Cursusdata

Niveau Muziekdiploma B Aantal lessen 26 Lesduur Wekelijks 1 uur Locatie Cultuurhuis Garenspinnerij Startdatum 06-09-'23, 20:30 Dag Woensdag Code Jazz Academie Docent Arie KuitFunctie:muzikant
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cultuurhuis Garenspinnerij via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Creatieve Muzikant Cultuurhuis Garenspinnerij 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures