Vacature Credit Collector Debiteurenbeheerder

Credit Collector Debiteurenbeheerder in Rotterdam

AON Credit Collector / Debiteurenbeheerder in Rotterdam , Netherlands

Beschrijving van het bericht

Credit Controller/DebiteurenbeheerHybride | Salaris €2.152 / €3.412 | Rotterdam Als Credit Controller/Debiteurenbeheer bij Aon ben je verantwoordelijk voor het beheer van jouw debiteurenportfolio in zowel het zakelijke segment als de internationale studentenmarkt.Dit ga je doen

Jouw belangrijkste focus ligt op proactieve serviceverlening aan zowel externe als interne relaties, het verbeteren van het betaalgedrag van debiteuren en het verminderen van de DSO (Days Sales Outstanding). Daarnaast draag je bij aan het verkorten van de doorlooptijd van disputen en initieer je procesverbeteringen die een positieve invloed hebben op de klanttevredenheid en financiële positie van Aon.Ook hier word je enthousiast van- Je onderhoudt contact met de salesafdelingen binnen Aon, waarbij je maandelijks de openstaande posities bespreekt met verantwoordelijke accountmanagers.

Je oefent maximale invloed uit op het Order-to-Cash proces binnen Aon NL.

Je escaleert tijdig (potentiële) incassoproblemen

Hier kom jij te werken Binnen ons team hebben wij meerdere disciplines. Het bijzondere aan de rol van Credit Control binnen Aon is dat je werkzaam bent in opdracht van de verzekeraars, daar zit een wezenlijk verschil met Credit Collection bij andere bedrijven. Je bedient een brede klanten portefeuille, van de lokale bakker op de hoek tot grote multinationals. Wij werken met het systeem OnGuard en noemen onszelf ook wel de go-getters van credit control.Dit ben jijJij bent het beste te omschrijven als een klantgerichte collega die een probleemoplossende instelling heeft. Samen met jouw collega's wil jij altijd voor de beste oplossing gaan.Daarnaast heb je;

  • HBO werk- en denkniveau

  • Vakgerichte opleiding(en) van de Vereniging Voor Credit Management (VVCM) is een pre

  • Ruime en aantoonbare ervaring in soortgelijke positie(s)

Dit verzekeren wij De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de €2.152,- en € 3.412,- bruto per maand op basis van jouw opleiding, ervaring en kennis.

Omdat wij bij Aon geloven dat niemand hetzelfde is bieden we naast het vaste bruto maand salaris ook een flexibele salariscomponent van 19,21% van het bruto maandsalaris. Dit percentage kun je maandelijks extra laten uitbetalen of bijvoorbeeld extra verlofdagen aankopen. De keuze is aan jou.Bij Aon werken wij met het Smart Working model, dit is gebaseerd op het principe dat collega's werken op de beste plaats om onze klanten en elkaar optimaal te kunnen bedienen. Een hoeksteen van deze strategie is onze hybride omgeving, wat betekent dat onze collega's flexibel kunnen werken (thuis, op kantoor of op een andere locatie).

Daarnaast bieden we:

  • Een aantrekkelijke bonusregeling

  • Premievrij pensioen (dus geen eigen bijdrage)

  • Aon Wellbeing Day's

En nu? Wil je graag meer inhoudelijke informatie over deze vacature? Dat kan! Guus Kersten Senior Talent Acquistion Specialist staat je graag te woord via | Na je sollicitatie:

Het bijzondere aan de rol van Credit Control binnen Aon is dat je werkzaam bent in opdracht van de verzekeraars, daar zit een wezenlijk verschil met Credit Collection bij andere bedrijven.

Functie:credit collector debiteurenbeheerder
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2152 – 3412
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Credit Collector Debiteurenbeheerder Aon Nederland 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures