Vacature Docent lichamelijke opvoeding

Docent lichamelijke opvoeding in Gouda

Als docent lichamelijke opvoeding creëer jij een veilige sportomgeving en begeleidt je leerlingen bij het ontdekken en uitvoeren van diverse sporten. Verder wil jij als docent leerlingen enthousiasmeren voor lichaamsbeweging, dit doe jij door middel van stimulerende en uitdagende lessen.

Je lessen zijn niet alleen gericht op het verbeteren van fysieke vaardigheden, maar ook op samen bewegen met anderen. Je bent een inspirerend voorbeeld voor onze leerlingen en laat hen zien dat leren door beweging een plezierige ervaring is.

Sta je te springen om aan de slag te gaan als docent lichamelijke opvoeding en spreekt deze vacature je aan, reageer dan op deze vacature!Functie:Docent Lichamelijke Opvoeding, Onderwijs
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3000 – 5500
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchpartner via alexander@matchpartner.nl of 31633314376. Of bezoek hun website http://www.matchpartner.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Docent lichamelijke opvoeding Matchpartner 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures