Vacature Leerkracht Midden/Bovenbouw

Leerkracht Midden/Bovenbouw in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Leerkracht midden/bovenbouw

Onze school:

Basisschool Prins Willem Alexander is onderdeel van Scholengroep Holland. Obs Prins Willem Alexander is een school met twee grote locaties. De PWA heeft een professioneel team met 44 personeelsleden. Beide locaties hebben dezelfde directeur en adjunct-directeur, met een zorgteam van intern begeleiders voor de kleuterbouw en de midden/bovenbouw. De afgelopen schooljaren is er hard gewerkt aan het opzetten van beleid rondom sociaalemotionele ontwikkeling, coöperatief leren, thematisch werken d.m.v. Davinci (zaakvakken holistisch aangeboden) en het PWA-instructiemodel. De groepen 1-2 werken met themaplanningen van het beredeneerd aanbod. De school werkt met onderwijsplannen voor verschillende vakgebieden. Twee keer per jaar maken we school-, groeps- en leerlinganalyses.

Wat zoeken wij
We zijn per 1 januari 2024 op zoek naar een enthousiaste leerkracht midden/bovenbouw.

 • Ben jij een gedreven groepsleerkracht?
 • Weet jij een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren?
 • Ben jij communicatief sterk, flexibel, ruimdenkend en collegiaal?
 • Ben je in het bezit van een afgeronde Pabo-opleiding? Wat bieden wij? Een leuke baan, behulpzame collega's, enthousiaste leerlingen en betrokken oude

Wij bieden:
Een leuke baan, behulpzame collega's, enthousiaste leerlingen en betrokken ouders. Je krijgt veel vrijheden, waarbij wij uitgaan van jouw professionaliteit. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega's. Daarnaast geven we jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend onderdeel van het Scholengroep Holland team. En we bieden nog veel meer…!

Arbeidsvoorwaarden
We zijn per direct op zoek naar een leerkracht. De geboden werktijdfactor is 0,4 - 0,6 conform Cao PO. Andere werktijdsfactor is ook mogelijk. Werkdagen zijn in overleg. De geboden werktijdfactor en het salaris is conform de CAO Primair Onderwijs. SGH Leerplein: een leven lang leren! We bieden diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden, bedoeld voor jouw professionele ontwikkeling en om de kwaliteit van ons onderwijs verder te verbeteren. Daarnaast hebben wij de Scholengroep Holland Cafetariaregeling (zoals fietsplan, ICT-middelen regeling, bedrijfsfitness regeling). Kijk op www.werkenbijscholengroepholland.nl voor nog meer voordelen.

Informatie?
Voor informatie kun je altijd bellen met (directeur) of Chantal de Rijk (adjunct-directeur), of

Interesse?
Motivatiebrief met CV graag mailen naar: Sluitingsdatum: 15 december 2023.

 • Opleidingsniveau

  PABO
 • Aantal uren

  0,4-0,6
 • Vakgebied

  Leerkracht
 • Salarisindicatie

  CAO PO
 • Contractvorm

  -
 • Verloopdatum

  -

Donge 1
2911 CV
Nieuwerkerk aan den IJssel


Scholengroep Holland, stichting openbaar primair onderwijs

Functie:leerkracht midden bovenbouw
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scholengroep Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Leerkracht Midden/Bovenbouw Scholengroep Holland 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures