Vacature Docenten

Docenten in Zoetermeer

Netherlands & Belgium

 • Life at Danone
  • Our Promise

Stagiar(e): Learning and Development

 • Posted: 23 May 2024
 • Human Resources
 • Zoetermeer
 • Netherlands
 • On-site

AT A GLANCE, YOU WILL

Experience #lifeatdanone

Work with many brands

About the job

Ben jij passievol als het gaat over een maatschappelijke bijdrage leveren en de opleiding en ontwikkeling van mensen? Wil jij ervaring opdoen in een internationale organisatie en het beschermen van Danone merken en consumenten? Solliciteer nu en wordt onze stagiair(e) op onze productielocatie in Zoetermeer!

Met ruim 550 collega's maken we medische voeding voor kwetsbare doelgroepen: baby's, ouderen en zieken. Daarom stellen we aan deze fabriek extra hoge eisen. Het Learning & Development team houdt zich binnen HR bezig met het de ontwikkeling van de mensen binnen onze fabriek. Omdat Danone zich inzet voor de kwaliteit en ontwikkeling van haar medewerkers, zoeken we een meewerkstagiair(e) die samen met onze Learning & Development collega's de afdeling naar een hoger niveau tilt!

Hier hou jij je mee bezig:

 • het organiseren en coördineren van diverse trainingen (bv. plannen van een training in overleg met leidinggevenden en externe partijen)
 • het ondersteunen van administratieve L&D taken zoals uitnodigen van deelnemer voor een training, aanmelden van docenten, boeken van locaties en het registreren van presentielijsten en certificaten
 • up to date houden van ons leermanagementsysteem
 • organisatie van de welkomstsessies binnen onze fabriek voor nieuwe medewerkers
 • mogelijkheid om mee te helpen met L&D projecten, zoals het ontwikkelen van e-learnings

Je leidinggevende zal Jorn Vroegh zijn. Dit is wat Jorn ons over zichzelf vertelde:

Als L&D Coördinator bij Danone coördineer ik alle trainingen, van het inkopen tot het verwerken van de presentielijsten. Daarnaast ontwikkel ik jaarplannen en trainingen, en houd ik ons Learning Management System (LMS) up-to-date. In ons gezellige en dynamische HR-team krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in de coördinatie en administratie van onze L&D-activiteiten. Samen ontdekken we jouw kwaliteiten en zetten we deze in voor diverse nevenactiviteiten. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden en te zien groeien tijdens je stage!"

About you

Je volgt momenteel een studie in de richting van HR, Psychologie, Opleidingskunde of een vergelijkbare richting, en blijft gedurende de gehele stageperiode ingeschreven als student.

 • Je hebt interesse in de ontwikkeling en opleiding binnen een productieomgeving
 • Je kunt minimaal 5 maanden stage lopen voor 24 tot 32 uur, thuiswerken in overleg
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands ; Er zijn veel documenten in het Nederlands in de fabriek, dus de stagiair moet goed Nederlands kunnen spreken en schrijven. Engels is een pre.
 • Je kunt goed omgaan met Microsoft Office

Over ons

Op onze locatie in Zoetermeer zijn jouw dagen nooit saai. Elke dag zorgen wij met z'n allen voor een optimale productie van onze producten en dit is altijd een uitdaging! Nutricia is constant in beweging, blijft groeien en jij kan meegroeien. En ook erg belangrijk: je werkt voor een bedrijf waar je écht wat kan bijdragen voor kwetsbare doelgroepen.

Wat bieden wij jou

Op onze locatie in Zoetermeer zijn jouw dagen nooit saai. Elke dag zorgen wij met z'n allen voor een optimale productie van onze producten en dit is altijd een uitdaging! Nutricia is constant in beweging, blijft groeien en jij kan meegroeien. En ook erg belangrijk: je werkt voor een bedrijf waar je écht wat kan bijdragen voor kwetsbare doelgroepen.

Wat bieden wij jou

Een stagevergoeding van 650 Euro per maand (op basis van een fulltime stage) Een thuiswerkvergoeding of een reiskostenvergoeding (afhankelijk wat van toepassing is) Een mooie kans om meer te leren op het gebied van communicatie, kwaliteit en voedselveiligheid in een productieomgeving Een werkomgeving waar jij je kan ontwikkelen en echt een steentje bij kan dragen.

Functie:docent
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Docenten Danone 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures