Vacature Enthousiaste junior communicatieadviseur gezocht!

Enthousiaste junior communicatieadviseur gezocht! in Moordrecht

Cyclus is voor gemeenten, hun inwoners en bedrijven, de schakel tussen afval en de opwerking tot waardevolle grondstoffen. Wij werken op een maatschappelijk verantwoorde manier aan een schone en veilige leefomgeving.

Iedere dag zetten onze medewerkers zich in voor een schone en veilige leefomgeving. We opereren in een maatschappij waarin producten en processen steeds meer circulair worden. Wat we nu nog afval noemen, wordt steeds meer gezien en benut als een bron van waardevolle grondstoffen. In de keten van afval naar grondstof vervult Cyclus een logistieke sleutelrol. We spannen ons in om bij te dragen aan het verminderen van afvalstromen in ons verzorgingsgebied, het duurzaam verwerken van grondstoffen en het sluiten van de materiaalkringlopen. Op dit moment bestaat onze rol primair uit het inzamelen van afval in 11 gemeenten en voor enkele van hen ook de reiniging van de openbare ruimte en gladheidsbestrijding.

De functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Junior Communicatieadviseur die denkt in grondstoffen en niet in afval. Als Junior Communicatieadviseur ben je zowel operationeel als tactisch aan het werk en draai je mee in diverse communicatieprojecten waarbij je je collega’s en onze gemeentelijke opdrachtgevers adviseert.

Je bent verantwoordelijk voor verschillende communicatiekanalen en je weet onze doelgroepen te inspireren door pakkende content te creëren in beeld/geluid en tekst. Je krijgt veel vrijheid om al je creatieve ideeën en verbetervoorstellen in te brengen én er uitvoering aan te geven.

Geen dag is hetzelfde. Ben je de ene dag druk met het voorbereiden van een uitgebreide mailing en het intranet, voer je de volgende dag interviews en beoordeel je proeven voor een campagne. Samen maken we jong en oud enthousiast over afval scheiden en –preventie, onder andere door het inzetten van gedragsbeïnvloedingsacties. Je maakt deel uit van het zelforganiserende team Communicatie, dat naast jou bestaat uit een communicatieadviseur en een medewerker voorlichting. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de afdeling.

Als je bij ons aan de slag gaat:

  • Werk je mee aan de ontwikkeling van aansprekende campagnes en communicatieplannen en zorg je voor de uitvoering hiervan;
  • Ben je verantwoordelijk voor de content voor diverse communicatiekanalen zoals; social media, de website, nieuwsbrieven, intranet, extranet, de digitale afvalkalender, etc.;
  • Ontwikkel je zelf of met leveranciers overtuigende communicatie-uitingen;
  • Organiseer je evenementen, oploopjes en bijeenkomsten van a tot z.

Ben jij te omschrijven als een topper op het gebied van effectieve communicatie? Begrijp je ook voor welke uitdagingen onze klantgemeenten staan? Wil je werken bij een praktisch en dynamisch bedrijf? En heb je een drive voor de circulaire economie?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

En jij?

Je bent een energiek, flexibel, creatief en resultaatgericht persoon, maar bovenal ben je een verbinder! Je werkt graag samen met anderen en bent geïnteresseerd in je omgeving. Je hebt oog voor uiteenlopende belangen en weet hier op een correcte manier mee om te gaan. Je identificeert je met onze kernwaarden VOES: Vakkundig, Ondernemend, Eerlijk en Samen presteren.

Verder:

·         Ben je overtuigend en initiatiefrijk, maar ook productief, zorgvuldig en
         resultaatgericht;

·         Ben je goed in organiseren en tekst;

·         Heb je ervaring met online en offline communicatie;

·         Ben je in het bezit van een hbo-diploma op het gebied van
         communicatie en heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke
         functie;

·         Ervaring in de afvalsector is een pré en anders heb je een sterke
         affiniteit met onze dienstverlening en/of de circulaire economie;

·         Door jouw ervaring, kennis, uitstraling en charisma kunnen wij gewoon
         niet om jou heen.

Wat maakt het werken bij Cyclus zo plezierig?

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze medewerkers zijn trots op de collegialiteit en sfeer op het werk. Er is een sterke focus op het werk goed doen, omdat ons werk direct zichtbaar is. De balans werk-privé wordt goed gewaardeerd. Wij bieden uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, korting op zorg- en andere verzekeringen, korting op sporten, opleidingen, reiskostenvergoeding en een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget van 13,44%. De vacature is ingeschaald conform de cao GEO, functieschaal H en bedraagt tussen de € 2.966,- en € 4.235,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Afhankelijk van jouw werkervaring word je ingedeeld in een passende periodiek.

Meer informatie

Lijkt deze functie jou een uitdaging en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan uiterlijk 7 december 2023 jouw CV en motivatie naar P&O adviseur Carola Bak: P&O@cyclusnv.nl o.v.v. ‘Vacature Junior Communicatieadviseur’ of bel naar 0182-547320.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Inge van Leeuwen, Communicatieadviseur op 0182-547568, zij vertelt je graag meer.

Na een eerste selectie op basis van het CV zullen er 2 gesprekken plaatsvinden waarin we graag meer zien van jou als persoon. Een assessment  kan deel uitmaken van het selectieproces.

We zetten de vacature zowel intern als extern uit. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.Functie:junior communicatieadviseur
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2852 – 3882
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cyclus NV via c.bak@cyclusnv.nl of 31610168099. Of bezoek hun website https://www.cyclusnv.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Enthousiaste junior communicatieadviseur gezocht! Cyclus NV 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures