Vacature Gemotiveerde Vakmensen

Gemotiveerde Vakmensen in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Met een permanente en direct beschikbare voorraad van meer dan 1.200 nieuwe trucks, trailers en 4x4's, is pk trucks een wereldwijd begrip. pk trucks levert diverse A-merken zoals Iveco, Mercedes-Benz, MAN en Toyota. pk trucks is een dynamische onderneming en continue bezig met de verdere ontwikkeling en optimalisatie van de organisatie.

Wij zoeken gemotiveerde vakmensen
De export heeft zich in de loop der jaren sterk ontwikkeld. Gevolg hiervan is dat wij ook in personele bezetting investeren. Op strategische plaatsen binnen onze organisatie hebben wij regelmatig plaats voor gemotiveerde, flexibele vakmensen die een bijdrage leveren aan onze verdere expansie in de komende jaren.

-


pk trucks

Parallelweg Zuid 211
2914 LE Nieuwerkerk a/d IJssel
The Netherlands


Whistleblowing Hotline:
Tel:
Email:Functie:vakmensen
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PK Trucks;PK Trucks Holland;PK Trucks Worldwide;PK Trucks Africa;PK Trucks Moerdijk;www.pk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Gemotiveerde Vakmensen PK Trucks;PK Trucks Holland;PK Trucks Worldwide;PK Trucks Africa;PK Trucks Moerdijk;www.pk 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures