Vacature GZ-Psycholoog

GZ-Psycholoog in Gouda

Gouda

WO

24 - 36 uur

€ 4468 - € 5848 (FWG 65)

Youz

De Banjaard

REA01458

Share

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het De Banjaard in Gouda een


GZ-Psycholoog

Ben jij een GZ-psycholoog of Regiebehandelaar die goed onder tijdsdruk kan werken en crisisbestendig is? Dan zoeken wij jou

Afdelingsinfo

De Banjaard is voor het poliklinische team in Gouda op zoek naar een nieuwe collega gz-psycholoog. De Banjaard is onderdeel van Youz Midden Holland, Youz Midden Holland heeft meerdere afdelingen waaronder; een polikliniek , FACT, Banjaard Intensief Ambulant en Banjaard polikliniek. Voor de laatste afdeling zoeken wij een leuke enthousiaste collega. De Banjaard is er voor kinderen en jongeren tussen 0 en 19 jaar bij wie er (vermoedelijk) sprake is van psychiatrische problemen en die een licht verstandelijke beperking hebben waarbij vaak sprake is van systeemproblematiek en/of complexe problematiek.

Dit ga je doen

Als GZ-Psycholoog kom je te werken binnen een multidisciplinair team. Je gaat werken met kinderen/jongeren en hun gezin/systeem. Samen met het team geef je invulling aan je rol als regiebehandelaar door het coördineren en mede sturing geven aan de diagnostiek en behandeling, het geven van werkbegeleiding en/of supervisie aan onze basispsychologen, orthopedagogen en collega's in opleiding. Verdere verantwoordelijkheden:

 • Je bent regiebehandelaar en werkt nauw samen met alle collega's
 • Je doet intakes en individuele behandelingen
 • Je behoudt het overzicht over en geeft richting aan het totale behandeltraject van de jongeren
 • Je coacht op behandelinhoud de behandelaren

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog met BIG registratie en je kan werken met een veeleisende en uitdagende doelgroep. Verder vragen we:

 • Kennis van meerdere methodieken en aantoonbare ervaring in het werken met jeugdigen en ouders
 • Ervaring met outreachend werken
 • Een proactieve, flexibele, teamspeler
 • Systematisch en ordelijk werken met betrekking tot de algehele dossiervoering
 • Sociaal en communicatief sterk
 • Affiniteit met de doelgroep LVB

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Het betreft een functie voor 24-36 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt minimaal € 4468,- en maximaal € 5848,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Bedrijfsinfo

Youz is een instelling voor kinder-, jeugd- en (jong)volwassenenpsychiatrie met locaties in (bijna) heel Nederland. Wij bieden diagnostiek en behandeling van o.a. ADHD, autisme, infant mental health, transitiepsychiatrie en alle andere psychiatrische problematiek. Via Leo Kannerhuis, ons behandel- en kenniscentrum voor autisme, kan iedereen terecht waar eerdere specialistische behandeling niet heeft geholpen.
Youz is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.


Interesse?

Neem dan contact op met

Vacature GZ-Psycholoog - Gouda

Nieuw itemFunctie:gz-psycholoog
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4468 – 5848
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Youz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. GZ-Psycholoog Youz 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures