Vacature Verpleegkundige in Opleiding

Verpleegkundige in Opleiding in Gouda

SEH-verpleegkundige in opleiding

Verpleging en verzorging

mbo / hbo

32 uur

FWG 50

Wij van de Spoedeisende Hulp (SEH) zijn een energiek team. We houden van de adrenalineflow en floreren bij druk en actie. Als team staan we als één man in hectische situaties: weinig woorden en vele handen. We gaan voor elkaar door het vuur en staan altijd voor elkaar klaar.

Daarnaast hebben we ook veel lol met elkaar, binnen het team, maar ook met collega's van andere afdelingen en met de ambulancedienst. En kan iets beter of slimmer, dan denken we daar graag over mee. Klinkt dit als een team dat goed bij je zou passen? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Je wordt opgeleid tot SEH-verpleegkundige. Op onze SEH zien we 25.000 patiënten per jaar. En die zijn allemaal anders. Als SEH-verpleegkundige switch je gemakkelijk van de hectiek van de opvang van meerdere ambulances tegelijkertijd, naar liefdevol een gebroken arm verzorgen. Je begrijpt dat een patiënt niet alleen jouw acute zorg nodig heeft, maar ook jouw inlevingsvermogen.

Je voert alle verpleegkundige handelingen uit die nodig zijn. Je bewaakt meerdere patiënten en blijft ook in drukte alert op iedere kleine verandering in de situatie die belangrijk kan zijn. Je werkt in het team heel nauw samen met de artsen. Ook heb je veel contact met andere collega's in het ziekenhuis. Je begrijpt dat geen dag hetzelfde is!

Het opleidingsstelsel is de afgelopen jaren vernieuwd en meer flexibel gemaakt. Flexibele opleidingen en leerroutes zijn gebaseerd op Entrustabel Professional Activities (EPA's) en worden ondergebracht in een samenhangend én flexibel stelsel. En dát levert op veel vlakken resultaten op. Zorgprofessionals krijgen meer carrièremogelijkheden en worden efficiënter opgeleid. Om je te kwalificeren als Spoedeisende Hulp verpleegkundige doorloop je verschillende trajecten. Per student zal gekeken worden welke leerroute het beste past.

Je start in principe met Basis acute zorg (BAZ). Na heb behalen van de EPA's van de BAZ volg je kerntraject van de SEH en vervolgens specialiseer je je verder door het behalen van specifieke EPA's. Deze trajecten worden meerdere keren in het jaar aangeboden, waardoor je zelf je eigen traject kunt samen stellen en zelf kunt bepalen hoe snel je deze wilt doorlopen. De opleiding wordt verzorgd door het LUMC en duurt gemiddeld 18 maanden.

Dit breng je mee

Je bent een enthousiaste collega verpleegkundige met affiniteit met de acute geneeskunde. Je bent betrokken, zorgvuldig, doortastend en stressbestendig. Communicatie, samenwerken in teamverband en reflecterend vermogen zijn onderdelen van je kwaliteiten. In je rol als leerling toon je een proactieve houding, ben je leergierig en ben je in staat je grenzen aan te geven. Je hebt:

 • een afgerond mbo- en/of hbo-diploma tot verpleegkundige;
 • minimaal één jaar allround werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige in een ziekenhuis, bij voorkeur op een acute afdeling;
 • de ambitie om te blijven ontwikkelen en bij te dragen aan de kwaliteit van zorg;
 • echte passie voor het vak, bent empathisch en geduldig;
 • het vermogen om snel overzicht te krijgen en te bewaren en durft te handelen in acute situaties. Ook in het intensieve contact met artsen kun jij nuchter blijven.

Bij ons krijg je

 • Een warm welkom en een goed inwerkprogramma;
 • Een dynamische werk- en leeromgeving met een informele, gemoedelijke sfeer in een leuk team;
 • Voldoende uitdaging door een grote variatie aan zorg: van laag- tot midden- en hoogcomplex;
 • Goede bereikbaarheid: op loopafstand van de trein en bus en vlakbij de A12;
 • Een leer-arbeidsovereenkomst van minimaal 32 uur gedurende de opleiding. Een contract van 28 uur per week is bespreekbaar, maar dan duurt het opleidingstraject mogelijk langer;
 • Een salaris conform Cao Ziekenhuizen: FWG 50 gedurende de opleiding (maximaal € 3.992,00 op basis van 36 uur) en FWG 55 na het behalen van je diploma (maximaal € 4.391,00 op basis van 36 uur).

De periode tijdens het volgen van je opleiding is een intensieve, leuke en afwisselende periode. Houdt er daarbij rekening mee dat je ook in privé tijd veel met je opleiding bezig bent. Tijdens de opleiding wordt je op onze afdeling gekoppeld aan een aantal vaste ervaren werkbegeleiders en wordt je begeleid door onze . Het is echt een verdieping op je vak als verpleegkundige. Met behulp van verschillende methodieken, het klinisch redeneren en het behalen van EPA's leer je steeds zelfstandiger te werken tijdens je opleiding om uiteindelijk volop mee te kunnen draaien als allround SEH verpleegkundige.

Meer informatie over de opleiding tot SEH-verpleegkundige vindt je op de opleidingspagina van het LUMC

Werken bij het GHZ

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat 't klopt.

Ben je enthousiast geworden?

Wil je eerst meer informatie of heb je nog een vraag? Neem dan contact op met Hans Koenis, teamleider SEH () of , SEH ()

Ongedwongen netwerken en kennis delen

Op sporten en diverse verzekeringen

Wij maken altijd tijd voor je!

Bij ons kun je extra vrije dagen kopen

Te volgen bij ons eigen opleidingsinstituut

Denk je dat iets beter kan? We horen het graag

Als je vakantiegeld en eindejaarsuitkering meerekent

We werken je goed in, je voelt je snel thuis bij ons

Je betekent wat voor een ander. En jij voor onsFunctie:verpleegkundige opleiding
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groene Hart Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Verpleegkundige in Opleiding Groene Hart Ziekenhuis 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures