Vacature HR-Adviseur (Hybride)

HR-Adviseur (Hybride) in Gouda

Jij en Centric

HR-Adviseur (hybride)

HBO 40 uur Gouda

Ben jij de veelzijdige consultant die wij zoeken?

Wat jij doet

Centric is volop in ontwikkeling, ook op het gebied van People en daar hoort de scherpe, objectieve blik en het professioneel advies van een HR Consultant bij.
Als HR-Consultant ben je partner en klankbord voor het management van de diverse business-units die deel uitmaken van jouw account. Door je expertise en visie ben je voor hen een gesprekspartner waar ze op kunnen bouwen. Vanuit die expertise draag je mede zorg voor een flexibele en adaptieve organisatieomgeving die zich voortdurend kan aanpassen aan de veranderingen in de markt om zo blijvend de organisatiedoelen te kunnen realiseren.
Als gesprekspartner adviseer je -gevraagd en ongevraagd- jouw managers bij de uitvoering van hun HR-taken en alle beslissingen die daarbij horen. Vanuit je rol neem je deel aan verschillende HR-projecten en MT-overleggen. Je hebt een politieke sensitiviteit en weet wanneer op welke wijze te handelen. Dankzij jouw kennis van zaken weet je op (pro)actieve en creatieve wijze resultaten te bereiken, vaak in samenwerking met je collega's vanuit het HR-team.
Binnen het vakgebied HR zijn er volop thema's zijn waar jij je tanden in kunt zetten en je vakkennis in kwijt kunt. Je begeleidt diverse aandachtsgebieden binnen de business die al vertaald zijn in HR-beleid. Tegelijkertijd ben je kwartiermaker voor HR en bouw je actief aan relaties met de managers. Je maakt dan ook deel uit van diverse managementteams. Zo weet je wat er speelt, wat eraan gaat komen op HR- gebied en ben je vooraf betrokken.
Ook de instroom-, doorstroom- en uitstroomprocessen en het talentenbeleid optimaliseer je en ontwikkel je door Je bewaakt de uitvoering van een adequaat HR-instrumentarium met de focus op strategische personeelsplanning, performance management (HR3P) en duurzame inzetbaarheid. Je verbetert de HR-dienstverlening continu en maakt deze toekomstbestendig (flexibel en adaptief). Ook denk je met de business mee over het verbeteren van de leerlijnen en leerdoelen. Jij bent de schakel tussen de business en HR en krijgt de ruimte om de organisatie van binnenuit te laten groeien en excelleren.
Over HR
Vanuit HR zorgen wij voor optimale ondersteuning in het werven en onboarden van betrokken en gemotiveerde medewerkers. Daarnaast legt HR de focus op het binden en boeien van medewerkers om hen lang en met veel plezier te behouden voor de organisatie. Continu ontwikkelen, doorgroeien in nieuwe uitdagingen, vitaal houden en flexibele arbeidsvoorwaarden zijn belangrijke speerpunten. De afdeling HR is gevestigd in Gouda en bestaat uit ongeveer 40 collega's waaronder HR-Assistants, HR-Consultants, HR-Specialisten, het HR-Resourcesteam, het HR-Verzuimteam, Wagenparkbeheer en het HR Academy team.

Dit breng je mee

 • Een aantal jaren (max 5) ervaring als HR-adviseur binnen een corporate-omgeving
 • Een hbo-diploma op het gebied van Human Resource Management
 • Ervaring in alle HR-facetten
 • Analytisch inzicht; je kunt cijfers over o.a. in-, door- en uitstroom duiden en er advies over geven.
 • Ervaring met Employer Branding, Change management en Talentmanagement
 • Woonachtig binnen een straal van 40 km van Gouda

Dit krijg je

 • 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden waaronder Linkedin-Learning
 • Een werkgeversbijdrage van 7,5% voor je pensioen
 • Een prettige werk-privébalans, hybride werken
 • Reiskostenvergoeding
 • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen
 • Een veelzijdige baan met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling


Functie:hr-adviseur
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. HR-Adviseur (Hybride) Centric 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures