Vacature Informatiemanager Digital

Informatiemanager Digital in Gouda

De digitale pionier met een visie, dat ben jij als informatiemanager. Ofwel: regisseur van de digitale evolutie! Het is tijd om jouw stempel te drukken op de integrale klantbediening van STL in Gouda! Wij staan aan de vooravond van de verdere professionalisering van onze IT-afdeling. Jouw uitdaging? Creëer een toekomstbestendig IV-landschap en breng de digitalisering naar een nieuw level! Je krijgt alle ruimte om thuis én flexibel te werken, een goed salaris van € 4.251,00 en € 6.265,00 per maand, én 29 vakantiedagen bij fulltime dienstverband!


Dit ga je doen:

In de rol van informatiemanager ben jij de architect van onze digitale toekomst. Je duikt diep in de bedrijfsprocessen, smeedt strategische allianties met de business en loodst ons door de bochten van de digitale snelweg. Als spil tussen technologie en bedrijfsvisie, maak je integrale klantbediening niet alleen mogelijk, maar laat je het ook schitteren. 


Dit ga je onder andere doen: 

  • Samen met de business verken je de digitaliseringsvraagstukken en vertaal je deze naar toekomstbestendige oplossingen. Je houdt hierbij rekening met klantreizen, bedrijfsprocessen, data-gedreven werken, technologische ontwikkelingen.
  • Je stelt het informatiebeleid en het informatieplan op, passend bij de bedrijfsdoelstellingen en uitgesplitst in projecten. En voert regie op de realisatie daarvan.
  • Je stelt architectuurkaders op ten behoeve van de integratie en samenhang van processen, data en applicaties gericht op de digitalisering van klantreizen en diensten. 

Werken bij STL

STL is actief op de arbeidsmarkt in transport en logistiek. Opgericht door en vóór de sector, zorgen wij voor méér instroom en minder uitstroom. STL werkt voor bedrijven en de mensen die er werken. Wij brengen ze in beweging en helpen ze op weg. Zodat mensen met plezier aan het werk gaan en blijven.


Het team waarin jij gaat werken is verantwoordelijk voor het leveren van de totale dienstverlening rondom onze informatievoorziening. Onder leiding van Job van Oosterum (manager ICT) staan we aan de vooravond van het verder professionaliseren van onze IT-afdeling. In het bijzonder op het domein van Goverance en Architectuur. Samen met een team van 13 collega’s gaan jullie deze uitdaging aan. De IT-afdeling is onderverdeeld in een aantal subafdelingen, waaronder: Service & Support, Kantoorautomatisering, Bedrijfsapplicatie, incl. product owners en een scrummaster. Functie:Informatiemanager Digital
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6265 – 6265
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via sofie.van.rooijen@fygi.nl of 033 205 9988. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Informatiemanager Digital FYGI 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures