Vacature Interne Auditor

Interne Auditor in Gouda

Ben jij supervisor of controleleider binnen de Audit en gek op je vak? Maar zie nu al een beetje op tegen busy season en de bijkomende werkdruk? Kom werken als interne auditor bij STL in Gouda en help ons ons interne controleproces verder te versterken! Als onafhankelijke interne auditor heb je de verantwoordelijkheid om ons nieuwe risicobeheerssysteem verder vorm te geven, uit te rollen en te beheren. Daarnaast voer je audits uit op belangrijke gebieden zoals financiën, de AVG, IT en andere kritische bedrijfsprocessen.


Met het streven naar voortdurende verbetering heeft STL een goede reputatie opgebouwd in de markt. Als onderdeel van ons groeitraject is het belangrijk om een ervaren Interne Auditor aan ons team toe te voegen om zo onze bedrijfsrisico’s te beperken. Bij STL werken ongeveer 190 medewerkers met een maatschappelijk en groen hart die dagelijks aan het werk zijn voor de sector. Jij gaat aan de slag op de afdeling Bedrijfsvoering en rapporteert aan de Raad van Toezicht. Functioneel stem je met de manager Bedrijfsvoering.


Als Interne Auditor ben je verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en rapporteren van interne audits binnen de organisatie. Je bent onafhankelijk en werkt nauw samen met verschillende afdelingen en stakeholders als de accountants en fiscale adviseurs om de effectiviteit van interne controles te waarborgen en risico's te identificeren en te beheersen. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

  • verder vormgeven, implementeren en onderhouden van een risicobeheerssysteem en risicomanagementbeleid
  • opstellen van gedetailleerde auditplannen en het uitvoeren van audits, zowel financiële, administratieve en-of procesaudits, volgens de geldende normen en procedures
  • identificeren, analyseren en rapporteren van risico's, zwakke punten en mogelijke procesverbeteringen
  • communiceren van auditbevindingen aan het management en het doen van aanbevelingen inzake risicobeperking
  • opstellen van duidelijke en beknopte auditrapporten
  • monitoren van de implementatie van aanbevelingen en het opvolgen van openstaande actiepunten

STL is opgericht door sociale partners in de sector Transport en Logistiek om te zorgen voor voldoende instroom van nieuwe werknemers en voor behoud en doorstroom van vakbekwame personeel. STL faciliteert werkgevers en werknemers om hiermee samen aan de slag te gaan. De ambities van een groot bedrijf, maar dan met korte lijnen, een informele sfeer en een kleinere omvang. Dat is STL. Die ambities en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Hopelijk vind jij dat ook!

 Functie:Interne Auditor
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5400 – 5400
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via kirsten.van.stuijvenberg@fygi.nl of 645190474. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Interne Auditor FYGI 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures