Vacature Junior Stylist BOL/BBL Team Kappers

Junior Stylist BOL/BBL Team Kappers in Gouda

Junior Stylist BOL/BBL Team Kappers Gouda Achter de Waag

Gouda achter de Waag | In overleg uur

Wil jij werken bij de leukste kappersketen van Nederland? Dit is je kans!

Junior Stylist BOL/BBL Team Kappers Gouda Achter de Waag

Wil jij werken bij de leukste kappersketen van Nederland? Dit is je kans!

Bij Team Kappers geloven we dat tijd kostbaar is en goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn. We bieden service met een lach en onze stylisten zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Kortom, "Ben je snel en goed geknipt? Dan kan het niet anders dan dat je bij Team Kappers bent geweest.

"

Als Junior Stylist ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon waar je klanten zult ontvangen en adviseren. Je taken zijn het wassen, drogen en stylen van het haar. Je houd je bezig met het opbrengen en uitspoelen van kleurmiddelen, het permanenten en de verkoop van producten voor thuisgebruik. Hiernaast voorzie je de klant van een lekker kopje koffie en draag je bij aan een gezellige sfeer in de salon.

We zijn opzoek naar een echte team player met passie voor haar. Zit je in het tweede jaar van een kappersopleiding en ben je flexibel, leergierig en enthousiast? Dan zijn we op zoek naar jou!
Bij Team kappers bieden we een goed start salaris, een leuke werkomgeving waar altijd wat te doen is en volop doorgroeimogelijkheden.Functie:stylist bol/bbl team kapper
Startdatum:13-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wave International via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Junior Stylist BOL/BBL Team Kappers Wave International 13-10-2023

Bekijk ook andere vacatures