Vacature Operator

Operator in Gouda

Dit ga je doen

Als Operator heb jij de belangrijke taak om een productielijn te starten, te bedienen en aan te passen. Elke dag zorg jij ervoor dat jouw toegewezen lijn goed draait, en je doet je best om productiedoelen te halen. Als er problemen zijn, probeer je ze eerst zelf op te lossen voordat je de hulp van je leidinggevende inschakelt.


Naast het behalen van productiedoelen let je ook goed op de kwaliteit van het product, bijvoorbeeld door de houdbaarheid te controleren. Je geeft leiding aan de medewerkers aan de productielijn en bent hun eerste aanspreekpunt. Samen met je leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen. Soms werk je in ploegendiensten als dat nodig is.


Als Operator ben je ook verantwoordelijk voor andere taken die horen bij jouw productielijn en werkomgeving.


Dit bedrijf werkt in vaste diensten, die je ook nog eens zelf mag kiezen, je kan dagelijks werken van 05.15-13.55 uur of van 13.45-22.25 uur waar jij je het fijnst voelt! De uren welke je werkt tussen 18.00-6.00 uur hebben ook nog eens een toeslag van 25%!


Lijkt dit de perfecte carrièrestap voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! De smaakvolle wereld van de Operator in Gouda met een salaris tot €3.100,- exclusief toeslagen staat op jou te wachten.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Deze Vleeswarenproducent in Gouda is gespecialiseerd in traditionele en eigentijdse vlees- en vegawaren. Ze gebruiken een breed scala aan grondstoffen, waaronder varkensvlees, rundvlees, kippenvlees, kalkoenvlees en plantaardige ingrediënten voor vegetarische en veganistische producten. De diverse vleeswaren worden verrijkt met technieken zoals bakken, braden, koken, grillen, drogen, zouten en stomen. Ze bieden ook verschillende modellerings- en verpakkingsmogelijkheden aan.

Dit krijg je

  • Salaris tot € 3.100,00 afhankelijk van kennis en ervaring
  • 8 % Vakantiegeld
  • 24 vakantiedagen
  • 2% Eindejaarsuitkering
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienst verband
  • Goede bedrijfseigen CAO


Functie:Operator
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 010-3031921. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Operator Raaak Personeel 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures