Vacature Kozijnmonteur

Kozijnmonteur in Gouda

Hou jij ervan om klanten te verblijden met jouw werkzaamheden? En ben jij een ervaren Kozijnmonteur? Dan ben jij de vakman waar wij naar op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar jou, een enthousiaste Monteur Kozijnen die toe is aan een nieuwe uitdaging. Jij gaat straks aan de slag voor een jong- en dynamische organisatie aan de slag die gespecialiseerd is in de kozijnen tak. Het bedrijf bestaat uit een jong en gezellig team, die naast hard werken en kwaliteit leveren gezelligheid ook hoog in het vaandel heeft staan. Momenteel zijn zij hard aan het groeien en zoeken dan ook ervaren Kozijnmonteurs die zij kunnen verwelkomen in hun gezellige team. Er hangt een acceptabele werkdruk op de werkvloer en jij hebt straks naast je werk nog voldoende vrije tijd over en vele vakantiedagen waarin je lekker kunt ontspannen. Naast een ware teamplayer kan jij ook uitstekend zelfstandig te werk gaan en beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij realiseert dromen van klanten en staat ook garant voor de hoogste kwaliteit! Jij bent vast benieuwd naar de werkzaamheden die jij straks gaat uitvoeren als Monteur Kozijnen, hieronder een opsomming van een aantal veel voorkomende werkzaamheden:

  • Stelwerk voor kozijnen en verrichten (ramen en deuren);
  • Je kunt overweg met verschillende materialen zoals kunststof, aluminium en hout;
  • Inmetingen verrichten op locatie van de te plaatsen producten (kozijnen, deuren, schuifpuien);
  • Het afstellen van deuren, schuifpuien en kozijnen;
  • Het afwerken van en eventueel kitten van glas en kozijnen;
  • Reparatiewerkzaamheden, service en onderhoud verrichten bij particulieren.


Functie:Kozijnmonteur
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via mohamed.kriba@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Kozijnmonteur VNOM | We get the job done 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures