Vacature Leerkracht Middenbouw

Leerkracht Middenbouw in Gouda

De Groeiling


Leerkracht middenbouw op de St. Aloysius

0,4 - 1,0 fte


Per 15 januari 2024


De St. Aloysius is zo'n plek waar je je gelijk welkom voelt. Dat geldt voor de leerlingen en zeker ook voor jou als collega. We gaan en staan voor kwalitatief en innovatief onderwijs. En we verzinnen met het team (te) gekke activiteiten waarmee we onze leerlingen een onvergetelijke basisschooltijd bezorgen.

Faseonderwijs

In de onderbouw bieden we op de St. Aloysius faseonderwijs aan. Dat houdt in dat kinderen uit verschillende leerjaren combinatiegroepen vormen. Leerlingen ervaren daardoor soepele overgangen en profiteren van een doorgaande leerlijn. Ook fijn: er zitten zo'n 20 leerlingen in een groep. De samenwerking van de kinderen maakt dat zij stevig in hun schoenen leren staan. Dit unieke onderwijsconcept is een mooie aanvulling op je cv!

Collega aan het woord

werkt al 18 jaar met heel veel plezier op de school en ervaart nog volop uitdaging. "Op de St. Aloysius krijg ik de tijd en het vertrouwen om mijzelf en het onderwijs te blijven ontwikkelen. Ik geloof in het faseonderwijs dat we aanbieden. Je ziet de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de kinderen groeien. En dat is waarom ik zo van mijn vak houd. Daarnaast zijn we als team altijd in voor gekke, spontane acties buiten het lesprogramma om. Dat zit in onze cultuur. Het zijn de momenten die de leerlingen én de medewerkers bijblijven."


Ben je in het bezit van een PABO diploma?

Functie:leerkracht
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Groeiling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Leerkracht Middenbouw De Groeiling 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures