Vacature Leerling Betontimmerman

Leerling Betontimmerman in Gouda

Solliciteer via WhatsApp

Leerling betontimmerman

Gouda

Solliciteer op deze job

Solliciteer via WhatsApp

Leerling betontimmerman

Holland Scherm is op zoek naar leerlingen die het vak van Betontimmerman willen leren. Is stil zitten voor jou geen optie? En wil je graag buiten aan de slag? Dan is de functie van Leerling betontimmerman voor jou op het lijf geschreven!


Jouw baan als Leerling betontimmerman

Als leerling Betontimmerman bij Holland Scherm krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de uitvoering van betonwerken. Samen met je ervaren collega's werk je aan uiteenlopende projecten in de GWW sector.

Als Leerling betontimmerman ga je alle voorkomende werkzaamheden leren uitvoeren op het gebied van betonwerk. Denk onder meer aan het storten, kisten en ontkisten van beton.


Jouw profiel

Ben je gedreven in je werk en heb je een positieve houding? Wil jij daarnaast graag vrijheid van werken en meedenken bij het uitvoeren van je werk, dan zijn wij op zoek naar jou!

Doordat wij landelijk projecten uitvoeren is het prettig als je makkelijk inzetbaar bent in groot Randstad.


· MBO werk- en denkniveau (eventueel bereid om een opleiding te volgen)


Wat bieden wij jou als Leerling betontimmerman

25 vakantiedagen en 20 roostervrije dagen (afhankelijk van jouw leeftijd);

ü Een goed salaris afgesteld op jouw ervaringen;

ü Doorgroeimogelijkheden binnen heel VolkerWessels;

ü Zelfontwikkeling door middel van bijvoorbeeld studies;


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.


Ons bedrijf

Holland Scherm is specialist op het gebied van geluidsschermen. Door onze jarenlange ervaring bieden wij totaaloplossingen op het gebied van geluidhinder. We adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden alle denkbare typen geluidsschermen. Daarnaast verzorgen wij de complete projectbegeleiding inclusief afstemming met stakeholders en omwonenden.Functie:leerling betontimmerman
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KWS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Leerling Betontimmerman KWS 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures